Евролига 2010 - 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Спасев
  • Време на започнување Време на започнување

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Локација
Струмица
Група А

Каха Лаборал
Макаби
ПАРТИЗАН
Проком
Жалгирис
КВ. Б

Група Б

Олимпијакос
Реал
Уникаха
Виртус Рома
Брос Баскет
КВ. А

Група Ц

Барселона
Монтепаски
Литвос
Фенербахче
Цибона
Шоле Баскет

Група Д

ЦСКА
Панатинајкос
Валенсија
Ефес Пилсен
Армани Џинс
Олимпија

OLY е време да освои оваа година.

Oлимпијакос - Реал, Барселона - Монтепаски, ЦСКА - Панатинајкос. Ова ке бидат многу интересни натпревари а посебно овој ЦСКА со ПАО каде ке се сретнат Дуле и Жељко :)

хммм група А е само "лесна" група на вид во која сите имаат можност иако мој фаворит за група а е ПАРТИЗАН и во ТОП16 фаза ќе продолжат :Партизан,Каха Лаборал,Реал,Олимпијакос, Барса,Монтепаски,ЦСКА И Паок :))) годинава пак ќе биде тешко на Ф4

хммм група А е само "лесна" група на вид во која сите имаат можност иако мој фаворит за група а е ПАРТИЗАН и во ТОП16 фаза ќе продолжат :Партизан,Каха Лаборал,Реал,Олимпијакос, Барса,Монтепаски,ЦСКА И Паок :))) годинава пак ќе биде тешко на Ф4
Од секоја група влегуваат по 4 екипи :smir:

На Партизан „лесна’’ група гледајќи според имињата на екипите, но знак прашалник е колку играчи ќе останат од ланскиот состав, тоа малце потешко, но мислам дека има реални шанси за Топ 16 фазата.

костурот на екипата останува...Марич,Кецман,Весели,Рашич,Божич сега новодојдените Клобучар,Милосављевич оформуваат солидна екипа ;)

На Партизан „лесна’’ група гледајќи според имињата на екипите, но знак прашалник е колку играчи ќе останат од ланскиот состав, тоа малце потешко, но мислам дека има реални шанси за Топ 16 фазата.

Секоја година е така.Правиме добра екипа заминуваат најдобрите играчи и кога сите мислат дека Партизан ке одпадне уште во групите тој доага до Ф4 :)

Секоја година е така.Правиме добра екипа заминуваат најдобрите играчи и кога сите мислат дека Партизан ке одпадне уште во групите тој доага до Ф4 :)

Не е секоја, секоја втора :)
Барем на мене така ми личи, можда грешам еве вие сте фанови повеќе го пратите може да кажите поеќе, јас колку можам пратам и знам нешто од нешто што се дешава и тоа можам само да го кажам, нема да биди како лани, тоа сум сигурен.
Но останува да видиме, можда ќе изненадат.

Не е секоја, секоја втора :)
Барем на мене така ми личи, можда грешам еве вие сте фанови повеќе го пратите може да кажите поеќе, јас колку можам пратам и знам нешто од нешто што се дешава и тоа можам само да го кажам, нема да биди како лани, тоа сум сигурен.
Но останува да видиме, можда ќе изненадат.
Е да сега си одите и Дуле, но системот останува.Се повеке од ТОП 16 е успех :)

Беше бог во Србија и пошироко,тренеерски велемајстор.Барем јас не познавам поголем од него.Партизан без него нема да остане истиот,затоа и се прашувам зошто замина?Се надевам дека и оваа година ќе имаме такви убави спомени и ќе догураме до самиот крај со најјаките во Европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom