- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Им дадоа на нашиве да се порадват на некој погодок на новата трибина.Него,да не ги снајде на Германците она што нас ни се деси од 45-50 мин.Тогаш ќе биде страшно.
Наместо он да ти одговори, јас ќе го направам тоа.Баш ме интересира зошто Германија мислиш дека нема да игра исто како и против Англија и Аргентина?
Ја сум убеден дека ќе има слично издание,и дека ќе игра во финале.
А шпанија па ич не е уиграна! Многу малку од очекувањата исполниа шпанците заедно со бразил според мене! Од шпанија се очекуваше да истури и да покаже невидена доминација на секој натпрвар, да има милиони шанси, атрактивни брзи акции, а од све тоа видовме само некое си мотање пред 16тник, пораз у прва утакмица, бледи голови, уште побледи победи победи! Затоа и не очекувам ни малку доминантна игра на шпанија! Годинава ми личат на италија на претходно првенство, а тоа е најлошо што може да биде за еден неутрален гледач! И да победат денеска со некој си гол од пенал или офсајд тоа ќе биде најмногу што може да направат, освен ако не проработа некој играч неочекувано! искрено очекувам победа на германија и да заврши октоподот на скара негде и победа во име на убавината на фудбалот....Пујол не е подобар, туку е измислен.:tv: Остај сеа Пандев на страна, сега играат репрезентации не тимови. Средината на Шпанија има да ги скине Швабите. Германија е добро воиграна али тоа нема да им успее против Шпанија. Можеа со една Аргентина без тактика, против една Англија изгубена на терен, ама овие не делуваат изгубено туку сосема свесно.:smir:
ај сеа признај дека не си го глеал Сп 06.Годинава ми личат на италија на претходно првенство
boki10messi
Наместо он да ти одговори, јас ќе го направам тоа.Затоа што Германија(речиси) сите натпревари што ги доби, ги доби со постигнување голови на контра. Германците имаат убиствена контра, затоа што играат максимално брзо и дисциплинирано. Така си отиде и Англија и Аргентина. Зошто неможеа да ја победат Србија?? Затоа што немаше апсолутно никаков простор за контра.А, ако мислат дека како што правеа страшно убиствени контри на Англија и Аргентина, ќе им направат и на одбраната и деструктивците на Шпанија, се лажат. Позз.
Good one.Италија у секоја доба ќе ги плесне Германија но сеа тоа не е темата.
14-7 e во меѓусебни дуели за ИталијаGood one.
Не подрекувам бе......кажувам како што е....не подрекувај сега
Хахх..^ Со истиот состав ќе излезе Дел Боске. Нема Силва, Милва коа у состав го имаш семоќниот, фантастично брз, неверојатно спремен Торес.