Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти е крив сега РвП?Уф ама голче му ја искина мрежата!
Мислам дека уругвај нема никаква моќ да се врати во игра. Слично беше и на Холандија-Бразил само што тогаш Холандија имаше голема среќа но и поединци кои Уругвај ги нема. Не ми се верува само колкаво дрво е Ван Перси на овој шампионат!
Ајде мора во финалето.
Па таа улога не ја одбрал сам, тренерот му ја дал.Која шит функција ја има РВП вечерва бе,знае некој ??
Да му ибам дрвото недоделкано,благе везе си нема од фудбал,чека топки на тацна,нит трча нит оди,ко закован е за едно место и мисли ке даде гол така.Под итно да се мења,пошо ако се рашутира Форлан,црно им се пише на лалињава.
Мене повеќе ми личи како да е изгубен на теренот. Нема никаква позиција. Ниту напаѓач ниту додавач, просто изгубен на теренот. Ако не памтиш како што се плеткаше во прво полувреме успеа и да поречи еден опасен удар на Снајдер.Што ти е крив сега РвП?)Само гомна да се јаде.Скоро сите дуели ги доби,имаше неколку добри пасови кон Робен,се враќа до средина да прима топка,врши пресинг.Досега нема добиено некоја опасна топка од соиграчите..Ваљда ќе има некоја шанса во второ..
)
]