Assassin's Creed: Brotherhood

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Нема веќе предизвик, секоја нова Creed е се полесна.
Нема веќе висење по покриви додека чекаш стражарот да ти се намести за да го делнеш, сега можеш од далеку со crossbow да го скинеш.
Death from above го сјебува цело планирање на борбите, па со стискање копче решаваш проблем.
Досега само Super Meat Boy не ме разочара, тенденцијава на нубизирање на блокбастерите зафати ептен голем замав. Hard is the new easy.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ja svrtev, zakon e! Maka mi e sto ne uspeav da go zemam armorot od volcite :S

Edvaj cekam Ac3 xD

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема веќе предизвик, секоја нова Creed е се полесна.
Нема веќе висење по покриви додека чекаш стражарот да ти се намести за да го делнеш, сега можеш од далеку со crossbow да го скинеш.
Death from above го сјебува цело планирање на борбите, па со стискање копче решаваш проблем.
Досега само Super Meat Boy не ме разочара, тенденцијава на нубизирање на блокбастерите зафати ептен голем замав. Hard is the new easy.
Не знам зашто се чудиш, евидентно е дека повеќе не играме игри, туку скрипти на програмери во кои не ни можеш да се изгубиш или заглавиш...Уште од првата AC, најголем проблем увек било паѓањето од некоја структура ради miss-click...има и исклучоци, како на пример God of War (зборам за кецот и двојката). За предизвик и кинење живци, пробај си ја Labyrinth, јесда тешко ќе ја најдеш. Иде со Windows XP+ цедето (на него има игри, теми и слични глупости), па најди го тоа. Е, заради таа игра имам преебено матична плоча и процесор, пошто му дадов кунг-фу зафат на куќиштето. :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Не знам зашто се чудиш, евидентно е дека повеќе не играме игри, туку скрипти на програмери во кои не ни можеш да се изгубиш или заглавиш...Уште од првата AC, најголем проблем увек било паѓањето од некоја структура ради miss-click...има и исклучоци, како на пример God of War (зборам за кецот и двојката). За предизвик и кинење живци, пробај си ја Labyrinth, јесда тешко ќе ја најдеш. Иде со Windows XP+ цедето (на него има игри, теми и слични глупости), па најди го тоа. Е, заради таа игра имам преебено матична плоча и процесор, пошто му дадов кунг-фу зафат на куќиштето. :)
Едина тешка нога му имам дадено на стариот компјутер,ради тоа што неможев да поминам стаза на The Italian Job, на TimeTrial.Тука следеше плав екран и добар рестарт :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Зошто куќиштето мавајте ја тастатурата или маусот поефтини се:pos:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Едина тешка нога му имам дадено на стариот компјутер,ради тоа што неможев да поминам стаза на The Italian Job, на TimeTrial.Тука следеше плав екран и добар рестарт :D
ОФ:Не зборувај.Еднаш се извервирав земав го акнав куќиштето од земја и му се откачи кулерот (нешто слично како потегот на Zangief kid)
ОН:Добро изгледа играва.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
30.979
удар со шише.
Beat that.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
удар со шише.
Beat that.
Шише? Пластично? Претпоставувам не, ама не е битен ударот, битни се последиците.
Поради battletoads имав џудо мастер ин д' мејкинг момент, после не ми вртеше 3D срања компјутерот, па си купив нов.
Ако игра не ве натера барем еднаш да сакате да скршите нешто или да наполните ќесе со пикавци, тогаш времето е џабе потрошено.
На Baldur's Gate сум кршел тастатури, заради Operation Flashpoint звучниците си добија една дупка на горната страна, па уште ги користам да се присеќавам.
Мауси сменив многу, а исто толку ги изеде ѕидот. Мониторот не го мавам, ептен заради LCD ранливоста.
Додека ја играте Creed, незнам дали еднаш ќе го добиете тој нагон. Попрво ќе си откопчате патентот од целиот тој boob-fest.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.762
за онлајн играње на AC:BROTHERHOOD ке ви треба TUNGLE - програм сличен на гарена..гледам има соба за AC : BROTHERHOOD па да ве известам..инаку преку TUNGLE јас играм F1 2010 :) ако има кандидати да се пробаме...(се извинувам за офф топик) !

M

Mr.InF3ction

Гостин
за онлајн играње на AC:BROTHERHOOD ке ви треба TUNGLE - програм сличен на гарена..гледам има соба за AC : BROTHERHOOD па да ве известам..инаку преку TUNGLE јас играм F1 2010 :) ако има кандидати да се пробаме...(се извинувам за офф топик) !
Купена ти е играта или?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како да ја наместам на цел екран? На мониторов долу и горе има неискористен т.е. црн дел... Резолуцијата ми е на најака...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Како да ја наместам на цел екран? На мониторов долу и горе има неискористен т.е. црн дел... Резолуцијата ми е на најака...
Дефинитивно не ти е на најјако, односно резолуцијата на играта не ти е иста со резолуцијата на мониторот односно графичката

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дефинитивно не ти е на најјако, односно резолуцијата на играта не ти е иста со резолуцијата на мониторот односно графичката
Значит за да ја играм на цел екран, требит да ја појачам графичката, ако добро разбрав?

ps. Имам nvidia 9800 GT и монитор 20' .

Andreas_bild

Cr7_conor mcgregor
Член од
23 октомври 2007
Мислења
77
Поени од реакции
76

a ima li vrska toa deka nemozime da se logg na ona uplay od ubisoft ???? t.e dali mora da sme logirani na toa za da igrame na tungle ili nema veze

--- надополнето ---

da ne ima nekoj slucajno nekoja informacija za assain 3 nekoj detal dali ima najava za pravenje ova ona.....

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Значит за да ја играм на цел екран, требит да ја појачам графичката, ако добро разбрав?

ps. Имам nvidia 9800 GT и монитор 20' .
И кај мене е така, само што играта ми е стаена на мах резолуција колку што е монитрото и пак е така....иначе мене не ми пречи.

Kajgana Shop

На врв Bottom