Assassin's Creed: Brotherhood

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Третото и досега најочекувано продолжение на Assassin's Creed сагата! Овај дел ни овозможува куп нови работи како и одличното и ново искуство : Multiplayer ! ! ! Каде што главната цел ке биде да го убиете противникот пред вас и да избегате незабележително! Но сепак од моја страна има огромна мана која ке ја видите во промоциалното и официјално видео за првата мисија во ова епско продолжение! Играта буквално продолжува каде што застанавме во вториот дел , но после неколку години во анимусот! Ецио Аудиторе де Фиренце е сега постар помудар и поискусен ! Но големата "мана" што спомнав ке е тоа што ке му го уништат арморот на Алтаир (ШТО СИТЕ СЕ УБИВМЕ ДОДЕКА ГО ЗЕДОВМЕ ! ! :( :( )!
Постер
Assassins_Creed_brotherhood_cover.jpg

Official Trailer Video!
Official Gameplay(SingePlayer) Video by Ubisoft with Commentary !
Official Gameplay(Multiplayer) Video by Ubisoft with Commentary!
Се надевам дека уживавте во кратката рецензија на ова продолжение од епската игра!

Едвај чекам да го пробам мултиплеерот:vozbud::vozbud:
Btw излегува на 16 Ноември

Одлично изгледа според видеата. Пред некој ден го завршив вториот дел и останав без текст. Играта е ремек дело. Само да не ја одложуваат за PC како што беше случајот со AC II.

Не е третото продолжение -.-. Всушност ова е spin-off.

Одлично изгледа според видеата. Пред некој ден го завршив вториот дел и останав без текст. Играта е ремек дело. Само да не ја одложуваат за PC како што беше случајот со AC II.

Одложување????? Мислам дека за UBISOFT тоа стана DEFAULT работа, уствари првата помисла треба да ти биде „ПЛУС МЕСЕЦ ДЕНА, ТАМАН ЗА НОВА ГОДИНА“. Впатем играта изгледа феноменално, се надевам нема да има некој големи побарувања и ке го запазат нивото на оптимизација

Ako ja cekate za PC, ne izleguva na 16 Noemvri. Rekoa deka prvo za xbox 360 i PS3, a posle za PC. Verojarno kako sto bese so dvojkata, bi trebalo blizu Mart da izleze.

Одложување????? Мислам дека за UBISOFT тоа стана DEFAULT работа, уствари првата помисла треба да ти биде „ПЛУС МЕСЕЦ ДЕНА, ТАМАН ЗА НОВА ГОДИНА“. Впатем играта изгледа феноменално, се надевам нема да има некој големи побарувања и ке го запазат нивото на оптимизација
Со оглед на тоа дека нема некои големи графички промени и Brotherhood е еден вид експанзија не би требало да има разлика во минималните побарувања од вториот дел.

Со оглед на тоа дека нема некои големи графички промени и Brotherhood е еден вид експанзија не би требало да има разлика во минималните побарувања од вториот дел.

Абе тоа ќе видиме, сепак тајлерите се направени од конзола, се е политика, може ќе нема промени во графиката, ама сепак да бара јака машина само поради договорите што ги прават со NVIDIA и ATI. Останува само да чекаме и да се молиме да не заебат работа.

Со нетрпение чекам да дојде 17 март.
Тоа е датата кога играта ќе биде Released конечно за PC! :)

а ќе може ли ние пиратите да играме мултиплејер?

Може да почнете со симнување од замунда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom