Се затвора Универзитетот “Њујорк“ во Скопје

500 долари??? За една година нова кола, за цело студирање гарсоњера...која е целта што родителите даваат толкави пари? отприлика како што гледам за студирање е 40.000 евра. Дали, кога и како ќе ги поврати парите идниот дипломиран студент.

500 долари??? За една година нова кола, за цело студирање гарсоњера...која е целта што родителите даваат толкави пари? отприлика како што гледам за студирање е 40.000 евра. Дали, кога и како ќе ги поврати парите идниот дипломиран студент.

најлошото е шо неможиш да дипломираш ете ќе ти речат од денес се затвора факултето па чуди се за шо си ги фрелил парите

--- надополнето ---

треба да има некоја регулатива незнам ни јас шо ама да се знај дека ова е претерано како е можно ваков грабеж на легален начин еден семестар 6000 долари испит 500 долари ова стварно е сумливо

Па јас со 40.000 долари, ќе станам доктор на науки на државен и плус ќе ми останат за кола. Јас стварно незнам, што родители ќе беа тоа. Со 6000 долари не се купуваат два леба, па ај ќе речиш нека учи ама на убаво место и слично. Мислам дека многу од овие што отвараат приватни имаат видено дека народот може да биде преварен (прва добра превара што ја памтам е ТАТ), па ајде удри колку што можеш.

40000 долари подобро да се орочат на банка и да се живее од камата, та остај и факултет и се. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom