Парагвај - Шпанија | 1/4 финале | 03.07.2010 |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Па искрено со идиотизмов што го покажувате вие би ја ставиле цела Барса у игра... какви глупи споредби еј!!!!!

Последен пат кога проверив Фабрегас не беше играч на Барса. Али можда го купиле бе ?! Дај линкче.

Е вакви победи мразам и мислам дека дојде време Шпанија да си оди дома. Ке навивам за Германија да ги згази Шпанциве :vozbud:
+ Ке ни фали на трибини

larisa-ostanuva-da-naviva%20%281%29.jpg

larisa-ostanuva-da-naviva%20%2814%29.jpg

larisa-ostanuva-da-naviva%20%2817%29.jpg

larisa-ostanuva-da-naviva%20%287%29.jpg

Реакција после промашениот пенал

larisa-ostanuva-da-naviva%20%2810%29.jpg

:drk:
Се исклучив и повторно се уклучив само за да ти се заблагодарам за сликиве друже.:vozbud:

Последен пат кога проверив Фабрегас не беше играч на Барса. Али можда го купиле бе ?! Дај линкче.

Ваше дете де, го фалите, го сакате...

Шпанциве на светсково ме потсеќаат на Италија низ прошлите светски.Едвај помина група,со никаква игра...оп...оп...и во полу финале! Очекував повеќе од нив!
Еве ги головите и најинтересните моменти од натпреварот!
Парагвај - Шпанија 0:1 (1/4 финале) СП 2010
http://mesto.com.mk/video/33WK9GXS2X94/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%98--%D0%A8%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-01-14-%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5-%D0%A1%D0%9F-2010

п.с. штета за парагвајката што нема да ја гледаме по требините веќе :)

Аj не заебавај и ти.
Еве ти линкче.
Ако идеме по таа логика тогаш и Реина треба да го ставам пред Касиљас на гол. Конкуренција со Валдес ќе бидат, како во Ла Масиа, а Касиљас трет голман. Иако тоа би било идиотско.

Ваше дете де, го фалите, го сакате...

Ја сум меѓу ретките во фан клуб Барселона што не го сака Фабрегас годинава во Барса. Така да апсолутно не ми е гајле како ќе одигра за Шпанија. Единствено не се слагам за тактиката на Дел Боске, затоа велам дека Фабре пред Алонсо, би ја направило играта потечна. Али Дел Боске си зима плата за својата работа и он ќе биде најзаслужниот за успехот или неуспехот на Шпанија. Останува да видиме до кај ќе догура. На крај ќе му судиме ! :twisted:

ako Spancite stanat sampioni ke bidat ednistvenite koi izgubile na prviot mec a na krajot stanale sampioni

Типичен меч на надигрување и среќа. Парагвај може многу да жали. Сепак голем успех за нив. Шпанија е таа што мора да подобри многу во напад за 1/2 со Германија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom