Германија - Аргентина 1/4 финална мега пресметка

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Кој ќе направи прогрес до 1/2 финалето ?

• Вкупно гласачи
    126
P

PoisonLady

Гостин
Фацата беше прајслес значи не се опишува со зборови, Фрос, Димитар, Даре беа таму ако можат нека опишат подобро. Значи Филе го снема едноставно, ни се чу ни се виде после третиот гол. Немаше атмосфера правење, викање, свирење, ѕвонење бла бла... едноставно најде темно дупче, си го зема лап-топот и мистериозно го снема.

Ах ама убав ден :pipi:
јас зборев со Филе после утакмицата и дури грев ми паднба за него иако можеби не требаше.Пред мечот тој премногу се преценуваше и ги фалеше Аггентинците,но после утакмицата фалеше ептен малку за да заплаче.Гревота.Жал ми беше да го сликам таков...

--- надополнето ---

на спасо знамето ли е едното??:)
Да.Тоа на мене што е :pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Барем некој од вас Швабиве има добра душа, а не греота ќе плаче ти ќе му се пукаш у фаца...:toe:

P

PoisonLady

Гостин
Барем некој од вас Швабиве има добра душа, а не греота ќе плаче ти ќе му се пукаш у фаца...:toe:
Пеер,жално беше да го гледаш.Едноставно немав срце да го заебавам+јас не ги мразам Аргентина.Напротив,баш штета што во оваа фаза се соочија со Германија.

В

Вори

Гостин
Па коа се фуравте дека сте непобедливи,го имате Месим,го имате Марадона,па Филе почна да ги спомнува и Зевс и останатите грчки богови,и милион други филозофии,зашто да не ви се пукаат у фаца?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па коа се фуравте дека сте непобедливи,го имате Месим,го имате Марадона,па Филе почна да ги спомнува и Зевс и останатите грчки богови,и милион други филозофии,зашто да не ви се пукаат у фаца?
Кој се фурал бе??? Како може да ги спомнуваш сите, коа јас немам еден пост напишано ќе тепаме сигурно или ќе ги ебеме, во таа смисла. Уште коа победи Германија против Англија знаев дека ќе го јадеме, само нејќев да пишам. И цело време мислев негативно до денешниот ден и бидна така.:toe:

P

PoisonLady

Гостин
Не,не не! Дечкиве од форумов беа прилично коректни.Јас зборев за Филе кој се фураше 500 на саат а на крај тоа му се врати ко бумеранг.Иначе дечкиве од тука си се ок и неам намера да ги реметам.:pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај пшшшшшт да не почнам јас да ве реметам, за Озил кај е??? во џеб кај Маскерано, се скрил...:pipi:(мала шала)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кој се фурал бе??? Како може да ги спомнуваш сите, коа јас немам еден пост напишано ќе тепаме сигурно или ќе ги ебеме, во таа смисла. Уште коа победи Германија против Англија знаев дека ќе го јадеме, само нејќев да пишам. И цело време мислев негативно до денешниот ден и бидна така.:toe:
- Филе :smir:

Апсолутно не мислев на никој од кајгана (освен веројатно еден ама не ми текнува кој беше нит па мислам да се замарам да барам - мислам сладоледџијата). А филе после тие фудбалски поеми и епопеи и таа ароганција „само Барса и Аргентина знаат што е фудбал“ срања - не заслужуваше ништо друго. Сори ама така е - кога си толку нафуран нема бегање:pipi:

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
hahahhaha kakov debakl :)) DEUTSCHLAND!!! gjabe mu e na file cela kniga napisa za natprevarot ali bezkorisno hahah

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Имаше еден што му се сонило дека Аргентина ќе тепа со 3-0, за малце промаши... туууу бре.
А за Филе, жал ми е, се гледа дека го има пишувано составот со месеци, веројатно после поразот од 6-1 од Боливија, Аргентинците го добиле она што другите од светот го немаат, ел Диего и вувузелецот Зевс и морнарот Посејдон :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Имаше еден што му се сонило дека Аргентина ќе тепа со 3-0, за малце промаши... туууу бре.
А за Филе, жал ми е, се гледа дека го има пишувано составот со месеци, веројатно после поразот од 6-1 од Боливија, Аргентинците го добиле она што другите од светот го немаат, ел Диего и вувузелецот Зевс и морнарот Посејдон :pos:
Љубов брат, љубов е битното да се има, ако примаат по четири комада, битното е да се шири љубовта :):):)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
jas ja soniv..и ја уплатив сингл за 100тка , но тоа е :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Љубов брат, љубов е битното да се има, ако примаат по четири комада, битното е да се шири љубовта :):):)
And that's why drugs are bad for yah :smir: Шала на страна многу секташко беше интервјуто на Филе. Ок во ред е за Аргентина си ама во разговор за 1/4 финале на СП во фудбал никаде не спомна „фудбал“ мме...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.305
Поени од реакции
30.641
Марадона: Трубите вувузела се виновни за катастрофата на Аргентина.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Марадона: Трубите вувузела се виновни за катастрофата на Аргентина.
Да а? И надморската висина така? И тоа што тој ден врнело дожд во западна Кина! И тоа што и било дозволено на Енџи да присуствува на трибини! И тоа што тревата не било убаво искосена! И...

Kajgana Shop

На врв Bottom