- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
Не ме посочувај мене, јас сум баш за Германија и против Аргентина.Се заебава делфинов.Тоа колку да ви даде некаква надеж на вас кои навивате за Аргентина
Не ме посочувај мене, јас сум баш за Германија и против Аргентина.Се заебава делфинов.Тоа колку да ви даде некаква надеж на вас кои навивате за Аргентина
Абе датумот е ок, ама видеото не е од СП. Глеј убаво на масичката што пишува, а после барај на гугл и ќе видиш датум...:back:Е ај види најгоре дата.Пишува дека е од 01.07.2010
Ау да.Се извинувам тогаш.Абе датумот е ок, ама видеото не е од СП. Глеј убаво на масичката што пишува, а после барај на гугл и ќе видиш датум...:back:
ДОбро де,за другите тогаш тоа важи :smir:Не ме посочувај мене, јас сум баш за Германија и против Аргентина.
Мислам дека заслужив еден бакнеж сеа, пошто те поправив, а и твојот миленик игра кај менеАу да.Се извинувам тогаш.
Мислам дека заслужив еден бакнеж сеа, пошто те поправив, а и твојот миленик игра кај мене
Само еден???:back:Мислам дека заслужив еден бакнеж сеа, пошто те поправив, а и твојот миленик игра кај мене
Може и повеќе ако тепаме утре, ако не тогаш ќе добиеш од менеСамо еден???:back:
Ај не се занесувај па ти. Знам дека не си го гледал Уругвај-Гана.Не лажи!!!Сме тепале, не сме тепале, арно рече некој погоре, треба да се спија.
Ајде па утре(денес), да гледаме фер натпревар, интересен како денес Бразил-Холандија, не инфарктен како Уругвај-Гана.
Не бе па и ти какво спиење...се подготвуваме психички за утреСме тепале, не сме тепале, арно рече некој погоре, треба да се спија.
Ајде па утре(денес), да гледаме фер натпревар, интересен како денес Бразил-Холандија, не инфарктен како Уругвај-Гана.
Гледав бе до 70 и некоја. Ама знам како им било на навивачите и на Гана и на Уругвај, затоа викам не сакам истото утре да го доживувам.Ај не се занесувај па ти. Знам дека не си го гледал Уругвај-Гана.Не лажи!!!
(јас нема да спијам,имам вести за пишување)