Германија - Аргентина 1/4 финална мега пресметка

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе направи прогрес до 1/2 финалето ?

• Вкупно гласачи
    126
^
^
^Да, за статијата, доле е спомнат овој '' инцидент " не може тие спонзори да бидат ставени на прес за СП.

Е ај види најгоре дата.Пишува дека е од 01.07.2010

Абе датумот е ок, ама видеото не е од СП. Глеј убаво на масичката што пишува, а после барај на гугл и ќе видиш датум...:back:

Абе датумот е ок, ама видеото не е од СП. Глеј убаво на масичката што пишува, а после барај на гугл и ќе видиш датум...:back:
Ау да.Се извинувам тогаш.:)
...Сеедно што видеото е од пред 3 месеци,на Марадона не му личи така да се однесува.Сепак е предводник на национален состав.

--- надополнето ---

Не ме посочувај мене, јас сум баш за Германија и против Аргентина. :)
ДОбро де,за другите тогаш тоа важи :smir:

Добро :) Ама ние ќе тепаме.Прееска со Мартин миленикот така си се договориме-да попушта малку :pos2:

Сме тепале, не сме тепале, арно рече некој погоре, треба да се спија.:)
Ајде па утре(денес), да гледаме фер натпревар, интересен како денес Бразил-Холандија, не инфарктен како Уругвај-Гана.:)

Ајде па утре(денес), да гледаме фер натпревар, интересен како денес Бразил-Холандија, не инфарктен како Уругвај-Гана.:)
Ај не се занесувај па ти.:pipi: Знам дека не си го гледал Уругвај-Гана.Не лажи!!!
(јас нема да спијам,имам вести за пишување)

Не бе па и ти какво спиење...се подготвуваме психички за утре:)
Сака да флертува со мене, затоа мисли на пишувањето.:pipi:

Ај не се занесувај па ти.:pipi: Знам дека не си го гледал Уругвај-Гана.Не лажи!!!
(јас нема да спијам,имам вести за пишување)

Гледав бе до 70 и некоја. Ама знам како им било на навивачите и на Гана и на Уругвај, затоа викам не сакам истото утре да го доживувам.
И така. Ај сеа чао, стварно бегам.

Се стемни надвор еј,време е за спиење....Утре очекувам да го гледам најдобриот натпревар од целото светско првенство,осеќам дека ќе биде интересен и за инфаркт...и се надевам дека ќе распалат Тевез,Игуаин,Агуеро,Меси .............
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom