Уругвај-Гана 1/4 финале 2 јули

• Креатор на темата Креатор на темата *phoenix*
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    44
  • Гласањето е завршено на .
Аууууууу драми човече....

Суарез копипиле најголемо испадна, топката веќе влезена беше.:tapp:
Е сега ако победит Уругвај ќе биде незаслужено

Зашто незаслужено?
Коа се работи за светско сите адути се во игра.

значи кои глупаци се црнциве еј. Ќе ми бие од место пенал абе оди таму....

Ауууууу кичми му извитка. Браво за Уругвај сепак подобро е за фудбалот да оди Уругвај понатаму.

П.С. За Суарез реков: ПОТЕГ НА ВЕКОТ!!!

Суарез еден од најмудрите фудбалски потези што сум ги видел........се исплатеше на крај.

Браво за Суарез, и јас би го направила истото. Поголеми шансите беа да се одбрани пеналот него тој да ја извади топката со се` друго освен со рака. Затоа браво за пожртвуваноста.

Честитки за Уругвај, мило ми е.

Ejjj голема педерска работа, овој Суарез направи. Ама како велат, целта ги оправдува средствата !!!

Многу ми е криво за Гана, тие требаше да одат во полуфинале. Уругвај сосема незаслужено, на педерски начин ептен, ајде сега ракомет ќе играме...

Супер интересен натпревар....Честитики за Уругвајците :)

Ќе ги казнат убаво овие во полуфинале, Холандија има да му ги набрца 3-4 :)

Што серете за Суарез, најјак потег направи! Си доби казна, црнците не ја искористија шансата и заслужено испаднаа.

Ejjj голема педерска работа, овој Суарез направи. Ама како велат, целта ги оправдува средствата !!!

Многу ми е криво за Гана, тие требаше да одат во полуфинале. Уругвај сосема незаслужено, на педерски начин ептен, ајде сега ракомет ќе играме...
Ами кој му е крив. АКо не можиш да го совладаш голманот 1 на 1 од 11 метри на 7х2 метри гол? не знам што треба повеќе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom