- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
До ден денешен се има погоденошто знам, некако бизарно ми е да верувам во тоа. октопод бе:nesum: а сите 6 утакмици ги погоди?
До ден денешен се има погоденошто знам, некако бизарно ми е да верувам во тоа. октопод бе:nesum: а сите 6 утакмици ги погоди?
интересно...ако и оваа за трето ја погоди, можда и ке поверувам:smir:Сите 6.Има 100 % точност во неговите прогнози.
Ама ако рече дека ќе тепа Уругвај,лошо му се пишува :zlo:интересно...ако и оваа за трето ја погоди, можда и ке поверувам:smir:
ако играте ко вечерва тешко дека ке се справите со Форлан и компанија. како и да е, баш сакав финале Германија-ХоландијаАма ако рече дека ќе тепа Уругвај,лошо му се пишува :zlo:
Иначе, ти не мораш да веруваш.Тоа не е задолжително.
Да му ставиме да погаѓа дали ќе влеземе некогаш у ЕУ Иам добар предлог СДСМ да се преименуе у Социјал Октоподски Сојуз на Македонија...псоле ова мож ќе привлечат гласови,кој знаеЌе погоди и тоа гарант....100% е точен
Хахаха,кажи ми жити се за кој навиваше па ти на ова СП??? Осеќам дека си била за некоја од репрезентациите кои се избрукаа на Првенствово.:helou:ако играте ко вечерва тешко дека ке се справите со Форлан и компанија. како и да е, баш сакав финале Германија-Холандија
е ајде те молам без вакви муабети. значи кажав вечерва како изиграа! не мислев ништо лошо со тоа. мислам дека претходно пишав дека Германија до сега покажа најдобар фудбал и си стојам на тоа, али вечерва едноставно не се покажаа како претходните натпревари.Хахаха,кажи ми жити се за кој навиваше па ти на ова СП??? Осеќам дека си била за некоја од репрезентациите кои се избрукаа на Првенствово.:helou:
Ok Признавам дека вечерва потфрлија.е ајде те молам без вакви муабети. значи кажав вечерва како изиграа! не мислев ништо лошо со тоа. мислам дека претходно пишав дека Германија до сега покажа најдобар фудбал и си стојам на тоа, али вечерва едноставно не се покажаа како претходните натпревари.
А навивав за Србија (мање више битно!)
Грешка си.на Европското има утнато само еднаш и тоа за финалето Германија-Шпанија (типувал на Германија тогаш)до сега е точен од ова првенство на европското имал 2 утнати што не значи дека неможе да утне !
Грешка си со Англија е лево а со аргентина десно, а пак со шпанија пак лево, така да ги мењаваат најверојатно секој натпревар.Ако не приметивте октоподот секогаш го бира садот од десно т.е знамето од десниот сад ... Значи тој иде по меморија ... Знамето на Германија со Англија и Аргентина се наоѓаше десно, а сега лево ... НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ !!!
Не.Знамињата на Аргентина и на Србија и на Шпанија беа од десно,ама на Англија беше од лево.Ако не приметивте октоподот секогаш го бира садот од десно т.е знамето од десниот сад ... Значи тој иде по меморија ... Знамето на Германија со Англија и Аргентина се наоѓаше десно, а сега лево ... НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ !!!