Така бе човече, така, кажи си што те мачи тебе... јавна тајна беше, еве сега ти и потврди зошто не навиваш за Србија и Српски тимови... се те сфаќам, ама неможам да ти помогнам... оти има многу повеќе фанови што навиваат за Партизан и Звезда од Македонија одколку што има навивачи за сите прволигаши во Македонија и секој ден има се повеќе кој навиваат за Партизан и Звезда, а се помалку за Вардар и остали... а, и самиот знаеш зошто е тоа така, затоа што се
Светлосни години пред нас и во фудбал и во кошарка и во ракомет, и во одбојка, и во ватерполо итн... како на репрезентативно, така и на клупско ниво... Тоа ви е мака на вас, затоа и се радувате како мало дете во слаткарница што Србија изгуби во
1/2 финале на СП според мене на нечесен начин (нејќам да навлегувам во тоа)...
Нејќам со ова да почнат сега цитирања и да се полнат страните со глупости, зошто сме за Србија, а не за некој други итн итн... бидејќи тоа нема никогаш да го расчистиме, ниту јас со ова нема да ти сменам мислење, ниту пак ти на мене или било кој тука ќе ми сменете мислење... и Политика у Спорт никако !!! :helou: