Шпанија - Португалија 1/8 финале - 29.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Ајдеее...судијата испадна крив.. :facepalm:
1.Нема офсајд
Прегледај го приврзокот 31457
(и да има,не повеќе од 5cm)
2.Што има везе што му дал црвен у 90минута?Нема да игра на следниот натпревар?:raz:
Плус,незнам од кај сте толку сигурни дека Капдевиља изглуми...снимката каснеше.

И 1 да е, ОФСАЈД Е!

Сега гледајте Барселона испраќа понуда до Капдевиља, сродни души со Бускец, си се надополнуваат дечките. :pos:

Ајдеееееееееее весело веселоооо:vozbud::vozbud::vozbud: не мрчете какви офсајди, какви глупости, се си беше ок:):):) битно Шпанија иде даље, друго не ме занима....

[video]http://rutube.ru/tracks/3378358.html?v=5bbc5e3560b7a0fef486a149394e6655&autoStart=true&bmstart=12051[/video]
Седма секудна,таман да стане,го гледа судијата и...:tv:
Ајдеееееееееее весело веселоооо:vozbud::vozbud::vozbud: не мрчете какви офсајди, какви глупости, се си беше ок:):):) битно Шпанија иде даље, друго не ме занима....
22 сантима во офсајд.:))

Само да се плачело цц.Заслужено победи Шпанија можеби не беше доминантна во првото полувреме т.е. не правеше многу шанси но во второто полувреме буквално ги ставија португалците во џеб.
БТВ. Капдевиља може да го вработиме во МНТ.

Само да се плачело цц.Заслужено победи Шпанија можеби не беше доминантна во првото полувреме т.е. не правеше многу шанси но во второто полувреме буквално ги ставија португалците во џеб.
БТВ. Капдевиља може да го вработиме во МНТ.

Заслужено победи? Со гол од офсајд? Хмм...

Абе мене не ми е криво што испадна Португалија, Светсково а и репрезентациите секогаш ми се во втор план, и на тие настани сакам да гледам само добар фудбал, а Португалија онака највеќе ми се допаднаа на ова СП (ваљда ради Роналдо и Пепе), па ги одбрав да ги симпатизирам, ништо повеќе, не сум некој си страстен навивач па да плачам за вакви натпревари.

Криво ми е што сме 21 век, 2010 година, а сеуште не може да се основа едно ебано правило за испитување на ваквите спорни ситуации.

леле леле кој идиот треба да си да му замериш на судијата за вакво нешто...

Spain+v+Portugal+2010+FIFA+World+Cup+Round+ixrNqtC  I3p8l.jpg

Casillas....what a piece,you son of a bitch.:)
Spain+v+Portugal+2010+FIFA+World+Cup+Round+aZ-BPrJY8uUl.jpg
:pos2:
Spain+v+Portugal+2010+FIFA+World+Cup+Round+sBgYgC8  wwCYl.jpg
...Маноло кој беше и во Скопје.
Spain+v+Portugal+2010+FIFA+World+Cup+Round+wGbgRCB  G9r4l.jpg
Егзекуторот уште еднаш немилосрден..Почнувам да го засакувам играчов..
Spain+v+Portugal+2010+FIFA+World+Cup+Round+s4dUWIb  479Rl.jpg
Немоќната фаца на засенетиот Роналдо..:icon_lol:

--- надополнето ---

[video]http://rutube.ru/tracks/3378358.html?v=5bbc5e3560b7a0fef486a149394e6655&autoStart=true&bmstart=12051[/video]
Седма секудна,таман да стане,го гледа судијата и...:tv:

22 сантима во офсајд.:))

Ако играчот што велите му ја подава топката на Виља,не ја допрел топката,тогаш не е офсајд...Неможам да видам дали ја допира топката или не,по асистенцијата на првиот играч.

Едит:Сепак е офсајд.Мал е,ама офсајд е...јебига.

Да секако и со рака да не играше?

Кој? :uvo:

леле леле кој идиот треба да си да му замериш на судијата за вакво нешто...

Никој не му замерува на судијата, ептен тесно беше, ама затоа пак сакам да се воведе проклетата технологија во проклетиов фудбал, за да нема веќе вакви проклети срања на проклети светски првенства каде проклети држави губат затоа што проклетиот Блатер не сака да изгуби 2 проклети минути за прегледување на снимка од спорна ситуација на еден натпревар. ОК?

Офсајд е,но Португалија не мрдна,така мислам дека е заслужена победата...

Ми пукна филм офсајдот, каков таков, офсајд е!!
Се поништија многу порегуларни голови кој наводно биле офсајди а ова не... и уште она срање со Капдевиља ме остави со отворена уста.
Кај на мадињава виде било каков допир, а не па за црвен!
на тепка даваат гол, на тепка покажуваат црвен.

Супер што не го гледав натпреваров, барем немаше да се нервирам...
Како можете да биде толку тврдоглави, сите гледаат офсајд, за кајгана фудбалските експерти немало офсајд...
Па трет пат во нокаут фазата се прави грешка која може да го одлучи натпреварот... Да беше 3-0 да нема ефект, али на 0-0 да признаеш гол од офсајд не иде... Па судивее понекогаш сум се чудел како можеле до сантиметар да видат офсајд, а сега дали бил 1 метар или 20 сантиметри не можат да видат...

Супер што не го гледав натпреваров, барем немаше да се нервирам...
Како можете да биде толку тврдоглави, сите гледаат офсајд, за кајгана фудбалските експерти немало офсајд...
Па трет пат во нокаут фазата се прави грешка која може да го одлучи натпреварот... Да беше 3-0 да нема ефект, али на 0-0 да признаеш гол од офсајд не иде... Па судивее понекогаш сум се чудел како можеле до сантиметар да видат офсајд, а сега дали бил 1 метар или 20 сантиметри не можат да видат...
Како би видел?
untitled.JPG
Заебано беше,не треба да го кривиме судијата -.-
(да дадеше Португалија ваков "сомнителен" гол,ќе го кривев..ама вака..мора да го бранам.:pos:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom