Шпанија - Португалија 1/8 финале - 29.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Бре овде цела анти Барселона се собрала :)

Кај се појаки уште и помош од судии имаат богда чува ејј,гол од офсајд дадоа после и директен црвен каде никој ништо не виде и за на крај на Роналдо да не му судат чисти фаули!!! КАТАСТРОФА СУДЕЊЕ

А шпанците колку шанси имаа ? Сигурно си го глеал само второ полувреме.

abe aj golmanot gi spasi od debakl,odma na startot na 1 pol ,odbrani 3 suta na Villa-Torres,portugalcite samo onaa sansa ja ima koa sutirase Thiago,pa od racete na Casillas za malku ke vlezese u gol.Drugo nisto,crveniot nz dali bese zasluzen,ali znam deka od porano trebase da dobie crven,tipicen seljak,samo glease kako da se zakaci se nekoj igrac na Spanija

Тежок мајндфак е онаа ситуаицја со Виља за првиот гол, претешка ситуација за санкционирање, не е ова огромен пропуст односно огромна грешка, стотинка е во прашање и не смее да се плука по судиите за тој момент.
Лошо е што главниот не се консултираше со линискиот за црвениот картон, или можеби виде нешто што ние не го видовме, нејсе тоа, хорор ке беше за очиве да ги гледаме португалциве со овој тренер во уште 1 наврат на првенствово, за греота беа, имаа среќа што беа со тим ко С.Кореа во група зашто и од таму немаше да излезат бидејќи апла очигледно е дека незнаат да создадат шанса и да постигнат гол против тим кој поседува фудбалски квалитети ( нешто што не беше случај со корејците ).

abe aj golmanot gi spasi od debakl,odma na startot na 1 pol ,odbrani 3 suta na Villa-Torres,portugalcite samo onaa sansa ja ima koa sutirase Thiago,pa od racete na Casillas za malku ke vlezese u gol.Drugo nisto,crveniot nz dali bese zasluzen,ali znam deka od porano trebase da dobie crven,tipicen seljak,samo glease kako da se zakaci se nekoj igrac na Spanija

Па тоа беше до примениот гол, удари од далечина, ебати шансите, па Јане Николовски тие ќе ги одбранеше. Зборам за конкретни шанси, како што го постигнаа голот, Барса стајл, такво ништо не видов вечерва.

Ајдеее...судијата испадна крив.. :facepalm:
1.Нема офсајд
No.JPG
(и да има,не повеќе од 5cm)
2.Што има везе што му дал црвен у 90минута?Нема да игра на следниот натпревар?:raz:
Плус,незнам од кај сте толку сигурни дека Капдевиља изглуми...снимката каснеше.

Кај се појаки уште и помош од судии имаат богда чува ејј,гол од офсајд дадоа после и директен црвен каде никој ништо не виде и за на крај на Роналдо да не му судат чисти фаули!!! КАТАСТРОФА СУДЕЊЕ

Кој судија бе... Чави и Иниеста ПОРНИЧ снимаа на средината на теренот. Во МАТ ситуација беа твојот CrY9 и дружината. ДАВИД ВИЉА THE BEST!!!!!!!!!! SPAIN CHAMPIONSSSSSSS

Па тоа беше до примениот гол, удари од далечина, ебати шансите, па Јане Николовски тие ќе ги одбранеше. Зборам за конкретни шанси, како што го постигнаа голот, Барса стајл, такво ништо не видов вечерва.

Sutovite na Villa-Torres,udarot so glava na Llorente,sutot na Sergio Ramos,a za Jane ne znam mozda imas pravo:)

Португалците заслужија да изгубат. И да ...голот...многу тешко да се утврди дали има офсајд, за мене чиста ситуација.
Одлична глума на Капдевиља.

169lp1u.jpg

Продолжува очајот од судење во осминафиналните натпревари...

Манга од страшен кадар ти е сликава.... Камерата со шеснаесетник е во паралела УПМ :)

Sutovite na Villa-Torres,udarot so glava na Llorente,sutot na Sergio Ramos,a za Jane ne znam mozda imas pravo:)

Добро пак ми вртиш со тие шутеви, ти кажав дека тие не ги сметам за конкретни шанси, очигледно беше дека Чави и Иниеста не можеа да си ја играат својата игра затоа што секогаш одлично беа покривани од португалците. За голот не можам ништо да замерам, школски одиграна акција, тоа е тоа што го барам јас, а не ударите од далечина. Ете и ударот на Љоренте го сметам за добра шанса, но и на другата страна во првото полувреме имаше три такви удари со глава.

Како и да е, честито нека им е на Шпанија, се надевам за прв пат ќе се израдуваат на трофеј од СП.

dali na krajot Cristi plukase na kamerata posto i komentatorot na RTS1 go primeti toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom