Шпанија - Португалија 1/8 финале - 29.06.2010

• Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ајдеее...судијата испадна крив.. :facepalm:
1.Нема офсајд
Прегледај го приврзокот 31457
(и да има,не повеќе од 5cm)
2.Што има везе што му дал црвен у 90минута?Нема да игра на следниот натпревар?:raz:
Плус,незнам од кај сте толку сигурни дека Капдевиља изглуми...снимката каснеше.
И 1 да е, ОФСАЈД Е!

Сега гледајте Барселона испраќа понуда до Капдевиља, сродни души со Бускец, си се надополнуваат дечките. :pos:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ајдеееееееееее весело веселоооо:vozbud::vozbud::vozbud: не мрчете какви офсајди, какви глупости, се си беше ок:):):) битно Шпанија иде даље, друго не ме занима....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
[video]http://rutube.ru/tracks/3378358.html?v=5bbc5e3560b7a0fef486a149394e6655&autoStart=true&bmstart=12051[/video]
Седма секудна,таман да стане,го гледа судијата и...:tv:
Ајдеееееееееее весело веселоооо:vozbud::vozbud::vozbud: не мрчете какви офсајди, какви глупости, се си беше ок:):):) битно Шпанија иде даље, друго не ме занима....
22 сантима во офсајд.:))

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Само да се плачело цц.Заслужено победи Шпанија можеби не беше доминантна во првото полувреме т.е. не правеше многу шанси но во второто полувреме буквално ги ставија португалците во џеб.
БТВ. Капдевиља може да го вработиме во МНТ.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Само да се плачело цц.Заслужено победи Шпанија можеби не беше доминантна во првото полувреме т.е. не правеше многу шанси но во второто полувреме буквално ги ставија португалците во џеб.
БТВ. Капдевиља може да го вработиме во МНТ.
Заслужено победи? Со гол од офсајд? Хмм...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Абе мене не ми е криво што испадна Португалија, Светсково а и репрезентациите секогаш ми се во втор план, и на тие настани сакам да гледам само добар фудбал, а Португалија онака највеќе ми се допаднаа на ова СП (ваљда ради Роналдо и Пепе), па ги одбрав да ги симпатизирам, ништо повеќе, не сум некој си страстен навивач па да плачам за вакви натпревари.

Криво ми е што сме 21 век, 2010 година, а сеуште не може да се основа едно ебано правило за испитување на ваквите спорни ситуации.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
леле леле кој идиот треба да си да му замериш на судијата за вакво нешто...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Casillas....what a piece,you son of a bitch.:)
:pos2:
...Маноло кој беше и во Скопје.
Егзекуторот уште еднаш немилосрден..Почнувам да го засакувам играчов..
Немоќната фаца на засенетиот Роналдо..:icon_lol:

--- надополнето ---

[video]http://rutube.ru/tracks/3378358.html?v=5bbc5e3560b7a0fef486a149394e6655&autoStart=true&bmstart=12051[/video]
Седма секудна,таман да стане,го гледа судијата и...:tv:

22 сантима во офсајд.:))
Ако играчот што велите му ја подава топката на Виља,не ја допрел топката,тогаш не е офсајд...Неможам да видам дали ја допира топката или не,по асистенцијата на првиот играч.

Едит:Сепак е офсајд.Мал е,ама офсајд е...јебига.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Да секако и со рака да не играше?
Кој? :uvo:

леле леле кој идиот треба да си да му замериш на судијата за вакво нешто...
Никој не му замерува на судијата, ептен тесно беше, ама затоа пак сакам да се воведе проклетата технологија во проклетиов фудбал, за да нема веќе вакви проклети срања на проклети светски првенства каде проклети држави губат затоа што проклетиот Блатер не сака да изгуби 2 проклети минути за прегледување на снимка од спорна ситуација на еден натпревар. ОК?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Офсајд е,но Португалија не мрдна,така мислам дека е заслужена победата...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ми пукна филм офсајдот, каков таков, офсајд е!!
Се поништија многу порегуларни голови кој наводно биле офсајди а ова не... и уште она срање со Капдевиља ме остави со отворена уста.
Кај на мадињава виде било каков допир, а не па за црвен!
на тепка даваат гол, на тепка покажуваат црвен.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Супер што не го гледав натпреваров, барем немаше да се нервирам...
Како можете да биде толку тврдоглави, сите гледаат офсајд, за кајгана фудбалските експерти немало офсајд...
Па трет пат во нокаут фазата се прави грешка која може да го одлучи натпреварот... Да беше 3-0 да нема ефект, али на 0-0 да признаеш гол од офсајд не иде... Па судивее понекогаш сум се чудел како можеле до сантиметар да видат офсајд, а сега дали бил 1 метар или 20 сантиметри не можат да видат...

M

mercenary

Гостин
Супер што не го гледав натпреваров, барем немаше да се нервирам...
Како можете да биде толку тврдоглави, сите гледаат офсајд, за кајгана фудбалските експерти немало офсајд...
Па трет пат во нокаут фазата се прави грешка која може да го одлучи натпреварот... Да беше 3-0 да нема ефект, али на 0-0 да признаеш гол од офсајд не иде... Па судивее понекогаш сум се чудел како можеле до сантиметар да видат офсајд, а сега дали бил 1 метар или 20 сантиметри не можат да видат...
Како би видел?
untitled.JPG
Заебано беше,не треба да го кривиме судијата -.-
(да дадеше Португалија ваков "сомнителен" гол,ќе го кривев..ама вака..мора да го бранам.:pos:)

Kajgana Shop

На врв Bottom