Шпанија - Португалија 1/8 финале - 29.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Шпанија заслужено оди понатаму. Португалците треба да се среќни што имаа полесна група, па стигнаа до осмина финале.

Ајдеее...судијата испадна крив.. :facepalm:
1.Нема офсајд
Прегледај го приврзокот 31457
(и да има,не повеќе од 5cm)
2.Што има везе што му дал црвен у 90минута?Нема да игра на следниот натпревар?:raz:
Плус,незнам од кај сте толку сигурни дека Капдевиља изглуми...снимката каснеше.

Хах, некој боље виц да кажеше ...

Од она што го видов, офсајд немаше. Шпанија заслужено оди во 1/4 финалето. Португалија ништо не покажа на мечов а и во групата се провлекоа благодарение на антиталентите Северна Кореја.

Абе досудете му фаул на Роналдо да не плаче :tv:

Иначе чиста ситуација,џабе плачете сега.

Katastrofalno sudenje na ova svetsko prvenstvo. Golot bese cist ofsajd, znaci posle Anglija uste edna reprezentacija koja nepravedno e eliminirana!

Роналдо јас воопшто не го видов, како да не играше.

Не заебавајте за малку можеше да погине во тој дуел Капдевиља многу опасен старт имаше над него за тоа мора да има поголема казна не е доволно црвен картон! :pos:
Инаку заслужено тепаа Шпанците овој резултат најмногу ми одговараше утре 20.000 ќе поделиме со другарот и уште сме во игра :)

Кај што ја глеав утакмицава телевизорот беше на 10 метри. И колку што видов од таму, Чави беше во офсајд, ама чинам дека не ја допре топката. Виља беше во чиста ситуација.

Толку им беше од Порутгалија, за толку се способни.

А Капдевиља... ги заеба и Кеита од БСК, и Де Роси... :kesa:

Заслужена победа во тежок меч. Сега започнуваат вистинските натпревари.

Ако најде некој видео од глумењето на Капдевиља,нека го стаи тука да видам,зашо стварно ништо не видов од снимката..

хммм во второто видео, последната снимка покажува дека можеби и имало контакт, сега колку било силно или намерно....сепак, судијата беше најблизу

хммм во второто видео, последната снимка покажува дека можеби и имало контакт, сега колку било силно или намерно....сепак, судијата беше најблизу
И јас се посомневав.Затоа искоментирав..
незнам од кај сте толку сигурни дека Капдевиља изглуми...снимката каснеше.
Ама ме направија будала...
Еве слика...ова го немаше на повторената снимка од блиску..
dada.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom