Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Полска&Уругвај 2:1 Англија..... :toe:

Не се победува со игра, се победува со голови, а двата тима постигнаа по 2 гола така да не ти држи вода муабетот!

Ако е така, жабарите што ги напаѓате сите..(не зборам за ова светско, општо зборам)

Аман бе од прва се виде дека пола метро топката беше внатре,а Капело џабе славеше нели!!

А ако не го видат тоа судиите на кои им е работа тоа кој ќе го види...за тоа се платени тие! Ај да беа центиметри во прашање ќе сватев ама пола метро!
Дома со брат ми скокавме од радост, од километар се виде дека е гола ама не и за копилето судија!

Значи после Англија,Германија ми беше втор фаворит.Ама поради некои гомнојадци ко оној од дебарско езеро,почнав да ги мрзам швабиве.

Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..Ќ
Судијата што заеба, заеба али сигурно не го направил тоа намерно..

Абе дај не заебавај, уште одма се виде дека ја премина линијата, не ми требаше ни снимка, ни нишо за да се уверам дека е чисти гол. Убо кажа Калински, видоја дури тие и од најгорната трибина, само судите нне, нешо во тој стил.

Боби[Мкд];3642951 напиша:
Милер-Клосе-Озил-Подолски...

Салата ги праат, вака се игра фудбал бе енглези глупи.
Сигурно си глеал до 33 минута.

На Клосе голот од офсајд, на Лампард чист гол - непризнат :@@

1277571902extrasportada.jpg

Во второ очекувам '' смешен '' црвен или пенал во корист на Англија.

На Клосе голот од офсајд, на Лампард чист гол - непризнат :@@
И јас мислам дека беше офсајд, уште кога го даде голот се замислив, и чекав репетиција али лоша беше снимката, и не ја повторија убаво...
Ај некој ако не го мрзи нека ја најде оваа ситуација..
Incognito, ти си видел дека е 1 метар откако ја шутна голманот, имаше време да се врати и пак да отиде пред одбрамбените Клосе....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom