- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се победува со игра, се победува со голови, а двата тима постигнаа по 2 гола така да не ти држи вода муабетот!
Дома со брат ми скокавме од радост, од километар се виде дека е гола ама не и за копилето судија!Аман бе од прва се виде дека пола метро топката беше внатре,а Капело џабе славеше нели!!
А ако не го видат тоа судиите на кои им е работа тоа кој ќе го види...за тоа се платени тие! Ај да беа центиметри во прашање ќе сватев ама пола метро!
Тие победуваат со среќа и со судии!Ако е така, жабарите што ги напаѓате сите..(не зборам за ова светско, општо зборам)
Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..Ќ
Судијата што заеба, заеба али сигурно не го направил тоа намерно..
Сигурно си глеал до 33 минута.Боби[Мкд];3642951 напиша:Милер-Клосе-Озил-Подолски...
Салата ги праат, вака се игра фудбал бе енглези глупи.
Значи после Англија,Германија ми беше втор фаворит.Ама поради некои гомнојадци ко оној од дебарско езеро,почнав да ги мрзам швабиве.
На Клосе голот од офсајд, на Лампард чист гол - непризнат@
Купи си наочари. Клосе беше метар позади енглезите.
И јас мислам дека беше офсајд, уште кога го даде голот се замислив, и чекав репетиција али лоша беше снимката, и не ја повторија убаво...На Клосе голот од офсајд, на Лампард чист гол - непризнат@