Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ке даде уште еден гол Германија за да биде заслужено:tv:

Судиите катастрофа,а истиот помошник го крена знаменцето за офсајд кога Руни беше во акција,а тоа не беше офсајд бидејќи германски играч ја удри топката.

А голот...па срамота за еден ваков евенимент да се случи ова.

АНгличаните се вратија на психолошки план и тоа е многу битно,сега ќе напаѓаат посамоуверени а 2 гол не им бега,само Руни мора да се активира повеќе бидејќи вака изгледа како играч кој игра во нашата лига!

И Капело виде дури...

КЛАСИКА.......Второво полувреме ќе грми :)

Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..Ќ
Судијата што заеба, заеба али сигурно не го направил тоа намерно..

Абе не кењајте од криво, видете какви акции правеа германците, плус уште шанси промашивме.

Требаше 4:0 да е според играта.

А тоа, тоа е вратка за 1966 мајку им јебем!

Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..
Не се победува со игра, се победува со голови, а двата тима постигнаа по 2 гола така да не ти држи вода муабетот!

Боби[Мкд];3642951 напиша:
Милер-Клосе-Озил-Подолски...

Салата ги праат, вака се игра фудбал бе енглези глупи.

Другарче не знам како имаш лице да зборуваш за фудбал кога си најголемиот гомнојадец на форумов. После ова не знам дали би имал лице да јадеш гомна како судиите ги фаворизирале италијанците.

Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..

Што бе заслужено? ШТО БЕ ЗАСЛУЖЕНО?!?!?!
Кур ме боли за нивната игра, не им поништија на нив чист гол. И за тоа се тие судии таму, да гледаат дали е гол или не, кур ме боли мене дали ние од снимка сме виделе дека е гол а они од терен не.
Блатер, гомно глупаво, технологија да се воведе бе! Цревата од газ како да ми ги вади некој кога ќе видам вакви срања на толку важни утакмици!!!

И што дека покажаа?Секогаш подобриот ли победува?
На терен не се гледа?Како не се гледа бе?Капело стана,цела клупа од Англија,публиката стана,дури и германците знаеа дека е тоа гол.

HORHE LARIONDA

:nerv:

27534_133881006631239_5612_n.jpg

Правдата е задоволена 44 години подоцна.

Убаво кажа некој погоре..вие од снимка видовте дека е гол, од терен е друго. Што кур се буните, сосема заслужено води Германија, три пати боље игра покажаа..Ќ
Судијата што заеба, заеба али сигурно не го направил тоа намерно..

Аман бе од прва се виде дека пола метро топката беше внатре,а Капело џабе славеше нели!!

А ако не го видат тоа судиите на кои им е работа тоа кој ќе го види...за тоа се платени тие! Ај да беа центиметри во прашање ќе сватев ама пола метро!

ова е срам за светското првенство....како може таков ГОЛ да не го види Ларионда.....резил БРУКИ...јас разбирам Раката на Анри да не се видеше ама овоа??? пффф по брза постапка да иим се одземе судиската лиценца на ларионда и неговиот помошнико шо не го виде гоолот !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom