Vista или XP? Има ли врска со компатибилност на игрите?

• Креатор на темата Креатор на темата HulK`
  • Време на започнување Време на започнување
Аха, значи ќе го ставам и др, слот и ке имам 2х2=4 гига рам...
При форматирање незнам како да одберам за 64 бит верзија...??

Ваљда мислиш уште еден стик од 2GB RAM? Лее пак не те разбрав!! :)

XP е тиња у споредба со WIN7 у секој можен поглед, си требал да го остаиш уште малце. Заеби 7 години стар OS...Згора на тоа WIN7 е единствениот перфектен OS што сум го користел до сеа..Да не ја спомнувам подршката за програмите, игрите,драјверите во иднина и се разбира дизајнот и прегледноста. А да и DX11!
Јас па обратно мислам, го пробав и ништо не добив, дури и потромав ми беше од XP-то. XP-то е бавен само на подигање, после лета , барем мојот. Негледам причина да менувам нешто што ми е ставрно добро.
А кој сака BOOT time нека проба Leopard, мн е слично како XP да пушташ од SLEEP MOD :)

Јас па обратно мислам, го пробав и ништо не добив, дури и потромав ми беше од XP-то. XP-то е бавен само на подигање, после лета , барем мојот. Негледам причина да менувам нешто што ми е ставрно добро.
А кој сака BOOT time нека проба Leopard, мн е слично како XP да пушташ од SLEEP MOD :)

Како сакаш твој избор е да живееш у минатото :)

Ваљда мислиш уште еден стик од 2GB RAM? Лее пак не те разбрав!! :)

Да, значи на матичната имам ставено еден слот од 2 гига, а иам уште еден слот од 2 гига кој не ми е ставен на матичната...:)

Јас пред некој ден ставив windows 7 na 1 gb ram и засега супер оди. Виста во споредба со 7ца и XP врска нема. Има многу багови кои никогаш не ги средија, но зато 7цава е супер издание.

Да, значи на матичната имам ставено еден слот од 2 гига, а иам уште еден слот од 2 гига кој не ми е ставен на матичната...:)

Аууу жустро :pos:

--- надополнето ---

Јас пред некој ден ставив windows 7 na 1 gb ram и засега супер оди. Виста во споредба со 7ца и XP врска нема. Има многу багови кои никогаш не ги средија, но зато 7цава е супер издание.

баговите се најмал проблем, очајно спора е..

Чекај, чекај....да не се помешавме? :pos2:

Значи тоа не се вика слот, туку се се вика плочка, стик. А слот е местото каде што ја ставаш плочката!. Значи имаш уште една плочка од 2GB, неискористена?

Чекај, чекај....да не се помешавме? :pos2:

Значи тоа не се вика слот, туку се се вика плочка, стик. А слот е местото каде што ја ставаш плочката!. Значи имаш уште една плочка од 2GB, неискористена?

Абе брат, се сконцентрирав, значи сакав да ти кажам дека на матичната имам 2 слота за мах по 2 гига рам, и имам две плочки од по два гига рам, од кои само едната е ставена на мб, и тука настанааа багова, али робата е добра...:pos2:

Абе брат, се сконцентрирав, значи сакав да ти кажам дека на матичната имам 2 слота за мах по 2 гига рам, и имам две плочки од по два гига рам, од кои само едната е ставена на мб, и тука настанааа багова, али робата е добра...:pos2:

Ахааа...... значи едната испадна нешо неисправна, па ја тргна а? ОК, ОК.......:)

P.S. И мб пишувај на латиница, MB. Вака мислам за мегабајти збориш

За препорака што ти го дадов, завчера House Of The Devil....

Скроз офтопик е темава ццц :pos:
Сеуште не ми е гледан, вечер може ке го гледам па ке споделам импресии..

--- надополнето ---

Ахааа...... значи едната испадна нешо неисправна, па ја тргна а? ОК, ОК.......:)

Исправна е:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom