UEFA Europa League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Тетоец
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу мераци мераци....ерменциве вријат после пеналов.

Абе овие будаливе ерменци чисти шутеви од 6 метри почнаа да промашуваат.

Каква шанса утнаа Мика...
Слабо Работнички досега, неможе да мрднат од половина :pop:

Сами двојца пред голман промашија Мика.

Имаме среќа и во газот. Средината 2-3 пати ја поминавме.:toe:

Лелеле шансивееее, 4 сами пред голман и овој ја шутна со глава со нула на саат :pos:
Има среќа работнички што се ближи полувремето, па да надополнат катанаџото во второ...

сега и од 3 метри :pos:

Четворица пред голманот. Нема офсајд. И пак не ни дадоа гол. :tv:

Го видовте нивното писмо? Само U и варијации од превртено, ротирано U содржи :pos:

До кај дојде македонскиов фудбал, една екипа од петреебиветре земја да не можеме да поминеме... Работнички ако оди понатаму тоа ќе биде само со 0-0, бидејќи како што играат тешко дека би дале гол годинава.

Тетекс ќе изигра 1-1 или 1-2 и мислам дека нема да оди понатаму...

Шо се бунеа виа ерменците па и пенал да и дадееме немаше да дадат гол:pos:

се изгубија работнички после шансите што ги имаше мика, ова е резултат на слаби утакмици во домашното првенство каде се нема искуство во вакви натпревари и затоа работнички игра така панично.

До кај дојде македонскиов фудбал, една екипа од петреебиветре земја да не можеме да поминеме... Работнички ако оди понатаму тоа ќе биде само со 0-0, бидејќи како што играат тешко дека би дале гол годинава.

Тетекс ќе изигра 1-1 или 1-2 и мислам дека нема да оди понатаму...

Тука некаде се и моите претпоставки. Иако со цело срце навивам Тетекс да оди понатаму и ми е жал што нема да ја следам утакмицата во живо, али сепак сметам дека Вентспилис е преголем залак за нив. Имало вакви мечеви на македонските екипи. Кога имале добри први натпревари, па во реваншите почнувале фуриозно давале гол, имале безброј шанси и после биле торпедирани. Типувам дека тетекс ќе поведе со 1-0 но на крај нема да патува понатака, иако сеуште се надевам дека е можно да одат понатаму :)
За Работнички немам зборови. Отсекогаш ми биле антипатичлна екипа, и не се срамам да кажам дека не ми се прави мерак ако одат понатаму иако се преставници на македонија. Да имаа некој друг противник понатаму ајде, ама Ливерпул и целата таа фама која ќе се крене со македончињата кои ќе одат на стадион за да дркаат на Англичаниве, ми ствара голема одвратност. А и со ништо не заслужи Работники да продолжи. Ориентирани се на дефанзива, не мрднаа од шеснаесетник, овие имаа 3 сто процентни шанси од кога го пуштив стримот, но сепак тоа е најгзарската екипа од Македонија која на крајот ќе се провлече до дуел со Ливерпул :smir:

Znachi nashive kapituliraat, vaka ako prodolzat kje primat ne eden, nekolku golovi.

Ај може нашиве несреќи ќе дадат некој случаен гол и ќе се извадат. За продолжение не знам дали имаат кондиција :)

Тука некаде се и моите претпоставки. Иако со цело срце навивам Тетекс да оди понатаму и ми е жал што нема да ја следам утакмицата во живо, али сепак сметам дека Вентспилис е преголем залак за нив. Имало вакви мечеви на македонските екипи. Кога имале добри први натпревари, па во реваншите почнувале фуриозно давале гол, имале безброј шанси и после биле торпедирани. Типувам дека тетекс ќе поведе со 1-0 но на крај нема да патува понатака, иако сеуште се надевам дека е можно да одат понатаму :)
За Работнички немам зборови. Отсекогаш ми биле антипатичлна екипа, и не се срамам да кажам дека не ми се прави мерак ако одат понатаму иако се преставници на македонија. Да имаа некој друг противник понатаму ајде, ама Ливерпул и целата таа фама која ќе се крене со македончињата кои ќе одат на стадион за да дркаат на Англичаниве, ми ствара голема одвратност. А и со ништо не заслужи Работники да продолжи. Ориентирани се на дефанзива, не мрднаа од шеснаесетник, овие имаа 3 сто процентни шанси од кога го пуштив стримот, но сепак тоа е најгзарската екипа од Македонија која на крајот ќе се провлече до дуел со Ливерпул :smir:

Јас ден после ждрепката пишав дека Вентспилс е многу добра екипа и дека Тетекс нема теоретска шанса да ги помине (според мене), и сеуште го имам тоа мислење. Тетекс се извлече таму, но во Скопје мислам дека Вентспилс посериозно ќе си ја сфати работата и ќе победи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom