UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
just for the record, тоа беше за да го заќутам другар ти... Ич не ме заболе за Реал.
Мене титулите пред 15-20 години ама ич не ми се битни, само он вика дека се броеле па чим се бројат титулите тогаш Реал > Барса

Ај сеа идете спремајте тактики за глумење :) Кој ќе изглуми најдобро ќе добие оскар

and just for the record again, за манчестер ќе бидам финалево пошто неможам да смислам едно 5-6 играчи од Барса. Вреди да се гледа Барса само заради Меси никој друг.

п.с. за оскарот номинирани се само играчи од Барселона :)

глумење , не глумење, факт е дека сте вечни пациенти на Барселона, па ти го разбирам гневот до некаде...

глумење , не глумење, факт е дека сте вечни пациенти на Барселона, па ти го разбирам гневот до некаде...
Ама Перси не го слушна свирчето бе !

cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-large.gif

Ама Перси не го слушна свирчето бе !

cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-large.gif

Глув е..му треба од овие апаративе шо ги рекламират на Топ Шоп :)
Иначе се среќа нека ви е утре и на двете страни та нека победи подобриот :)
Важно знам ја дека ќе си ја гледам со бус пивце и скаричка :) :)

Ај да не испадне дека цел Арсенал ја мрази Барселона.... :)

Jack Wilshere (Arsenal): "Three passes – bang, bang, bang – and Barcelona are through. You have to get in their faces. Barcelona's way is the way Arsenal play and the football I like. So if anyone deserves to win, it's Barcelona."

А овој до вчера даваше совети како Манчестер да ја поминел Барселона. Убаво имаше пишано еден новинар, taking advice from Wilshere how to eliminate Barca is like taking advice from Jordan for your relationship :)

А овој до вчера даваше совети како Манчестер да ја поминел Барселона. Убаво имаше пишано еден новинар, taking advice from Wilshere how to eliminate Barca is like taking advice from Jordan for your relationship :)

Тоа е уствари од истото интервју :)

ТИМ НА СЕЗОНАТА - БАРСЕЛОНА од 1 до последен

Честитки до фановите на Барселона...Сосема заслужено

Барселонисти, честито титула и заслужена победа.

Campeones,campeones,ole,ole,ole.!VISCA EL BARCELONA!VISCA EL CATALUNYA!

Нема да честитам титула затоа што и со Арсенал и со Реал М. видовме што се случи,но вечерва Барселона беше далеку далеку подобра од Манчестер и сосема заслужено победи без никаква помош од судиите.Така да честито одлична игра во финалето,но не и титула затоа што мислам дека е незаслужена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom