UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Да бев на место на Гери Невил би се утрчал на терен док трае финалето и би му ја скршил ногата на Бускетс, да има барем за што да се ваља ко пиќе на терен.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
добра утакмица ке биде како и да е коефициентот дека играч на Манчестер ке добие црвен картон е 1.30

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
добра утакмица ке биде како и да е коефициентот дека играч на Манчестер ке добие црвен картон е 1.30
па актерската група барселона супер глумеше во натпреварите со Реал М. не ме чуди во првите 10-25 мин да добија црвен Фабио/Сколс или пак Рафаел кој и да игра..:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да бев на место на Гери Невил би се утрчал на терен док трае финалето и би му ја скршил ногата на Бускетс, да има барем за што да се ваља ко пиќе на терен.
Пепе имаше да ѓи осакати тие таквите ама Мурињо го смири, пе*ер.:) Ако кршите, само кај Бускетс, Алвес, Пике и Валдез кога ќе истрча од свој гол на другата половина одма директива еден бокс у нос.

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe kolku se pametni navivacite na real:)
steta sto ne stignaa do finaleto:)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Divers gona Dive

Како и да е очекувајте многу од ова

А да не се лажеме ќе го има и ова

Двата тима се исклучително познати по притисокот што го вршат над судиите... Нели целта ги оправдува средствата
се бројат победите и титулите , а не симулациите и вашите ретардирани постови :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
се бројат победите и титулите , а не симулациите и вашите ретардирани постови :)
Вие повеќе ги броите пасовите него све друго... со тоа се курчите највеќе...

А ако е така како што збориш да се бројат титули, Реал > Барса

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Вие повеќе ги броите пасовите него све друго... со тоа се курчите највеќе...

А ако е така како што збориш да се бројат титули, Реал > Барса
во ЛШ да, но кога Реал или било кој клуб ке освои 6титули во една сезона...тогаш ке правиме муабет :)

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
во ЛШ да, но кога Реал или било кој клуб ке освои 6титули во една сезона...тогаш ке правиме муабет :)
Ливерпул освои 5 (пет) титули за 6 (шест) месеци во 2001 година, но за тоа не правиме муабет. Не почнувајте за титули. Реал е Реал :vozbud:, ама темава е за Лигата на Шампионите... па и јас сум оВ топиГ

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А од кога фанови на Арсенал почнаа да свршуваат на Реал......just for the record.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
А од кога фанови на Арсенал почнаа да свршуваат на Реал......just for the record.
just for the record, тоа беше за да го заќутам другар ти... Ич не ме заболе за Реал.
Мене титулите пред 15-20 години ама ич не ми се битни, само он вика дека се броеле па чим се бројат титулите тогаш Реал > Барса

Ај сеа идете спремајте тактики за глумење :) Кој ќе изглуми најдобро ќе добие оскар

and just for the record again, за манчестер ќе бидам финалево пошто неможам да смислам едно 5-6 играчи од Барса. Вреди да се гледа Барса само заради Меси никој друг.

п.с. за оскарот номинирани се само играчи од Барселона :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
just for the record, тоа беше за да го заќутам другар ти... Ич не ме заболе за Реал.
Мене титулите пред 15-20 години ама ич не ми се битни, само он вика дека се броеле па чим се бројат титулите тогаш Реал > Барса

Ај сеа идете спремајте тактики за глумење :) Кој ќе изглуми најдобро ќе добие оскар

and just for the record again, за манчестер ќе бидам финалево пошто неможам да смислам едно 5-6 играчи од Барса. Вреди да се гледа Барса само заради Меси никој друг.

п.с. за оскарот номинирани се само играчи од Барселона :)
1. Тактиките се спремни ич да не ми се секираш ти, млекцето и легни си, да не неможеш да го догледаш финалево.just for the record
2. Барса барем вреди за некого, Арсенал не вреди за никој :) <3 JUST FOR THE FU*KING RECORD
3. А сепак Оскарот го освои Колин Фирт.......

Kajgana Shop

На врв Bottom