Fear and loathing
>pleb
- Член од
- 31 јануари 2011
- Мислења
- 779
- Поени од реакции
- 382
Да бев на место на Гери Невил би се утрчал на терен док трае финалето и би му ја скршил ногата на Бускетс, да има барем за што да се ваља ко пиќе на терен.
па актерската група барселона супер глумеше во натпреварите со Реал М. не ме чуди во првите 10-25 мин да добија црвен Фабио/Сколс или пак Рафаел кој и да игра..добра утакмица ке биде како и да е коефициентот дека играч на Манчестер ке добие црвен картон е 1.30
Пепе имаше да ѓи осакати тие таквите ама Мурињо го смири, пе*ер. Ако кршите, само кај Бускетс, Алвес, Пике и Валдез кога ќе истрча од свој гол на другата половина одма директива еден бокс у нос.Да бев на место на Гери Невил би се утрчал на терен док трае финалето и би му ја скршил ногата на Бускетс, да има барем за што да се ваља ко пиќе на терен.
Divers gona Dive
се бројат победите и титулите , а не симулациите и вашите ретардирани постовиDivers gona Dive
Како и да е очекувајте многу од ова
А да не се лажеме ќе го има и ова
Двата тима се исклучително познати по притисокот што го вршат над судиите... Нели целта ги оправдува средствата
Вие повеќе ги броите пасовите него све друго... со тоа се курчите највеќе...се бројат победите и титулите , а не симулациите и вашите ретардирани постови
ако броиш во ЛШ тогаш океј,но севкупно би ти препорачал да се преброишА ако е така како што збориш да се бројат титули, Реал > Барса
во ЛШ да, но кога Реал или било кој клуб ке освои 6титули во една сезона...тогаш ке правиме муабетВие повеќе ги броите пасовите него све друго... со тоа се курчите највеќе...
А ако е така како што збориш да се бројат титули, Реал > Барса
Ливерпул освои 5 (пет) титули за 6 (шест) месеци во 2001 година, но за тоа не правиме муабет. Не почнувајте за титули. Реал е Реал , ама темава е за Лигата на Шампионите... па и јас сум оВ топиГво ЛШ да, но кога Реал или било кој клуб ке освои 6титули во една сезона...тогаш ке правиме муабет
just for the record, тоа беше за да го заќутам другар ти... Ич не ме заболе за Реал.А од кога фанови на Арсенал почнаа да свршуваат на Реал......just for the record.
1. Тактиките се спремни ич да не ми се секираш ти, млекцето и легни си, да не неможеш да го догледаш финалево.just for the recordjust for the record, тоа беше за да го заќутам другар ти... Ич не ме заболе за Реал.
Мене титулите пред 15-20 години ама ич не ми се битни, само он вика дека се броеле па чим се бројат титулите тогаш Реал > Барса
Ај сеа идете спремајте тактики за глумење Кој ќе изглуми најдобро ќе добие оскар
and just for the record again, за манчестер ќе бидам финалево пошто неможам да смислам едно 5-6 играчи од Барса. Вреди да се гледа Барса само заради Меси никој друг.
п.с. за оскарот номинирани се само играчи од Барселона
Неправда...3. А сепак Оскарот го освои Колин Фирт.......