UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене па овој Баумаххајаохахддахан ептен ми се свиѓа.Дај кажете што играч е,колку години има,што позиција игра...

Можам да ти кажам дека имаше една неуспешна нецела сезона пред Баерн да го врати у Шалка

Мене па овој Баумаххајаохахддахан ептен ми се свиѓа.Дај кажете што играч е,колку години има,што позиција игра...

баумјохан беше во Баерн изигра едно 2,3 утакмици во цела сезона и го шитнаа на Шалке за 1 милион. Магат не го ни играше ич дури во аматерскиот тим го стави дојде Рагник и еве го прва го игра

Боби[Мкд];4214099 напиша:
И овој Хурадо од кај испадна, солидно плејче е. Играше ли прв состав во Атлетико?

Школа на Реал отиде во Атлетико и таму не се снајде најдобро..

23 године, едно време беше најголем талент у Германија, и нормално отиде во БМ и се посра! Т.е не му дадоа шанса!

И се врати у Шалке и си доби првотимски статус, игра во средина, нешто као Боатенг, може да игра и Лево, и понапред и поназад!

Раул ѕвер.
На Лусио му откажа системот за навигација пред голот :pos:

Не , затоа и го продадоа, т.е мислим дека е на позајмица !

Продаден е...14 милиони ако не се лажам.
Одличен играч...управата на Атлетико е ...забегана,какви топки ќе делеше за Агуеро и Форлан сега..
Интер слабо ептен..ме разочара.
Реал...рутинирано...

Дали почнува пресвртот на Интер? :)
сега ќе дадат уште 4

Гомез = еднаш киксер, цел живот киксер.
Ни самиот не знае колку киксови има направено.

Корнер, корнер, корнер............
Да те откорне тебе некој Офсајд!
Каков човек...........

Немаше корнер!

Немаше корнер, чисто беше :icon_lol:

ти ебам коментаторот, се развикал корнер корнер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom