Денеска мислам дека Торес има да го реши натпреварот, со 2 гола.
а јас пак обратно мислам , Видич ќе го загуби негде во шорцевите..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска мислам дека Торес има да го реши натпреварот, со 2 гола.

а јас пак обратно мислам , Видич ќе го загуби негде во шорцевите..![]()

Моја грешка,мислев првата екипа кој два пати во својата историја има освоено тројна круна:smir:
Стварно бе... тоа што не можеа Дрогба, Торес и остали да го завршат 90 минути, успеа судијата на крајДобра работа заврши судијата на првиот натпревар и вечерва нема потреба да се гледа натпреварот..Се знае дека нема што да бараме на Олд Трафорд![]()

Стварно бе... тоа што не можеа Дрогба, Торес и остали да го завршат 90 минути, успеа судијата на крај![]()

Факт е и дека постоеше веројатност да биде промашен евентуалниот пенал.Не ме интересира дали Челзи не искористил шанси и не напаѓал добро. Факт е дека пеналот ке ни донесеше големи шанси за пласман понатаму,а со тоа што не се судеше пенал,Челзи индиректно е исфрлен од ЛШ![]()
Факт е и дека постоеше веројатност да биде промашен евентуалниот пенал.

Торес вечер дава гол.
Дрогба на клупа :tv:
А колку гола има дадено Дрогба во последно време?Торес дава гол 15 утакмици и никако да се случи тоа.Колку и да го сакам и да го бранам,моментално не заслужува да игра пред Дрогба во прв тим.