UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А колку гола има дадено Дрогба во последно време?

Повеќе од Торес..последен на памет ми иде оној против Стоук,а и не заборавам дека беше далеку најдобар поединец на првата утакмица со Манчестер.

Official line up:Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Cole; Ramires, Lampard, Essien; Anelka, Torres, Malouda

Subs: Turnbull, Benayoun, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou.

Очекував да го видам Торес на клупа, храбар потег од Анчелоти штом ќе го чека да проработи на вака битна утакмица.

Повеќе од Торес..последен на памет ми иде оној против Стоук,а и не заборавам дека беше далеку најдобар поединец на првата утакмица со Манчестер.
А ако го дадеше голот со глава?
Тогаш ќе беше Бог?

Пак бунете се гниди едни дека судиите се против вас!!! Чист гол беше тоа!

Ај да видам сеа кој е оштетен?? Немаше никаков офсајд! Поништен чист гол!

хаха...чист гол беше ова...Али ако...сега во ова сте 1-1..така даа нема љутиш :)

Ние барем по судиска грешка се креваме и даваме гол!! Чичарито !

Челзи доминираше цели 35 минути,ако не и повеќе,имаше шанси и не ги искористи.Манчестер со никаква игра повторно води и сега со сигурност можам да кажам дека е полуфиналист.
Нека им е честито,па се надевам дека ќе стигнат до финале.

Промашувањето на Лампард го кошташе Челзи и тоа многу.Да ти се посерам во професионалниот фудбалер што промашува во зицер ситуација,каде што секој нормален и добар играч би бирал страна каде да шутне и да погоди.

Уште кога видов дека Анелка и Малуда се во прв состав,а Бенајун и Дрогба на клупа,тогаш ми стана се јасно.Овие двајца се најголемите дрва во историјата на Челзи,жими се.
Ако некој од форумов се нафати за нивен атентат,ќе му бидам многу благодарен,а и добри пари нудам за тој чин.

И да...

СЕ ДА ИМ ЕБАМ НА ЛУЃЕТО ОД КАНАЛ 5 КОИ РАБОТАТ ВО СПОРТСКАТА РЕДАКЦИЈА!АМА БАШ СЕ,ОНАКА ПО СПИСОК.КРЕТЕНИ ЕДНИ НИЗАЕДНИ,ПОВТОРНИ СЕ УКЛУЧУВААТ НА ДРУГИОТ НАТПРЕВАР КОЈ ВОЕДНО И ОДИ НА ПЛУСОТ,ДОДЕКА НА ОЛД ТРАФОРД СЕ КРШАТ НОЗЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom