UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шо да сонувам јас, не навивам ни за едните ни за другите, ама мислам дека ќе ви вратат.

ok ќе видиме вечер дали ќе ни вратат или ќе се вратат со полна мрежа од ОТ:smir:

Во моментот кога Анчелоти ќе го извади Дрогба од игра, тогаш и можеме да кажеме дека сме пласирани :toe:

^ Ако пак не го стави Малуда од старт, а го стави Жирков, или Торес пред Ањелка (ипак им е најдобар стрелец у ЛШ).. пласирани сте... :)

Кој бед, да не знаеш за кого да „навиваш“ :)))
Се надевам ќе заврши 0:1, па да гледаме продолженија(можеби и пенали).

Добар дел од работата заврши Јунајтед на првиот натпревар, но денес треба да се заврши започнатото.

Stay cool heads .. It's over, when it's really over !

Сеуште не се знае ништо , мада мислам дека Јунајтед ќе оди понатака.

Ќе биде многу жустро на Олд Трафорд вечер. Двете екипи имаат големи амбиции во лигата на шампионите па затоа ќе дадат се за да се пласираат во полуфиналето. Според мене сеуште не е готово сепак Манчестер постигна само 1 гол на Стемфорд. 1 гол не е ништо,би сакал вечер да гледам добар фудбал со многу голови. Па подобриот нека победи.

Добра работа заврши судијата на првиот натпревар и вечерва нема потреба да се гледа натпреварот..Се знае дека нема што да бараме на Олд Трафорд :toe:

Во моментот кога Анчелоти ќе го извади Дрогба од игра, тогаш и можеме да кажеме дека сме пласирани :toe:
Не зезај Дрогба на првиот натпревар како ѕвер се бореше да постигне гол... Грешка на Анчелоти што дома играше со 4-4-2 и Манчестер притисна требаше со 4-3-3 да игра.

Golema zaguba e shto milan go pagjale u pocetok, da go igrashe sega bi bilo po interesno

Не зезај Дрогба на првиот натпревар како ѕвер се бореше да постигне гол... Грешка на Анчелоти што дома играше со 4-4-2 и Манчестер притисна требаше со 4-3-3 да игра.

Па тоа де и ми е зборот, читај поубаво. Се додека е Дрогба на терен, има Челзи и те каква шанса за гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom