UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што некој се решил да ги пушти прскалките (ПОЕДИНЕЦ) не може да е одлика на играчите, на Пеп... на физиотерапевтот и на масерот итн. дека не го прифатија поразот (ама битно е да се нагласуваат), но тоа да го навадиш цел терен за да не може да се додаваат играчите од тимот кој игра најдобар фудбал моментално, е тоа е веќе НЕШТО... (ти текнува истите тие што им се случи неправда пред 2 години).
Што не идеш бе да ги пуштиш ти прскалките... така се пуштало тоа... А го забораваш овој потег:
5B1BFF97D3BE21C12AE79FBBF913F.jpg

Џабе ги правдате, многу лоши лузери се, затоа и никогаш нема да ги сакам како тим нит па ќе имаат почита кај мене, ако си најдобар(како што самите си зборат) треба и да признаат пораз, а не да глумат Дева Марија а да се ебат на секој ќош.

Значи никој од навивачите на Барселона не почнале да се жалат за некои одлуки на судии, играчи, или да кажат дека некој тим е фаворизиран или не знам што. Секогаш почнуваат оние на Интер, Манчестер или Реал. И кој е овде со комплекс? Спорни моменти се суделе и за и против Барселона. Ама ај..

Тоа што некој се решил да ги пушти прскалките (ПОЕДИНЕЦ) не може да е одлика на играчите, на Пеп... на физиотерапевтот и на масерот итн. дека не го прифатија поразот (ама битно е да се нагласуваат), но тоа да го навадиш цел терен за да не може да се додаваат играчите од тимот кој игра најдобар фудбал моментално, е тоа е веќе НЕШТО... (ти текнува истите тие што им се случи неправда пред 2 години).

Сам на себе си контрадикторен во постов! Викаш на Камп ноу прскалките ги пуштил некој ПОЕДИНЕЦ, а на Стемфорд ги пуштил кој!? Да не ги пушти Дрогба или Жозе Мурињо!? Ах беее, ццццц.....

Друже не изгубија Челзи тогаш, нерешено беше.

--- надополнето ---

Добро што не разбираш од мојот пост погоре? Исти се условите, дал за Челзи, дал за Барса. И Челзи играле на оранициа и Барса играле. Како за едните - така за другите.

Тоа се е ОК...ама зошто се одлучија на тој потег??

Значи никој од навивачите на Барселона не почнале да се жалат за некои одлуки на судии, играчи, или да кажат дека некој тим е фаворизиран или не знам што. Секогаш почнуваат оние на Интер, Манчестер или Реал. И кој е овде со комплекс? Спорни моменти се суделе и за и против Барселона. Ама ај..
Кај беше ти лани, стигнаа до муабети дека Мурињо имал заеднички ресторан со судијата :pos:

незнам што уште се води муабетов факт е Барселона се најлоши лузери тоа ке ти го каже секој освен навивач на Барса пошто е многу очигледно . Види ги ти само играчине на Барса како што вика Ван Перси не дај боже некој да фаулираш од Барса Пике и Пујол ке истрчаат по 100 метра само за да се жалат кај судијата и да кењаат нешо.За игра не оспорувам најдобар тим според мене моментално.

Што не идеш бе да ги пуштиш ти прскалките... така се пуштало тоа... А го забораваш овој потег:
5B1BFF97D3BE21C12AE79FBBF913F.jpg

Џабе ги правдате, многу лоши лузери се, затоа и никогаш нема да ги сакам како тим нит па ќе имаат почита кај мене, ако си најдобар(како што самите си зборат) треба и да признаат пораз, а не да глумат Дева Марија а да се ебат на секој ќош.
Знаеш нив колку ги интересира, дали некој како тебе ги сака или не?

Секој играч за својот тим вели дека е најдобар...

Кај беше ти лани, стигнаа до муабети дека Мурињо имал заеднички ресторан со судијата :pos:

Тоа шо го зборуваат весниците и тоа што го зборува Гвардиола и ред други е различна работа.
Ама џабе ќе се расправам нема разбирачка.
Едит: Секој губи на свој начин. Валдез ја претера не викам не, ама со тие прскалки на прскалкава се качивте најсериозно. Јас незнам како у последниве две години само за Барса се фаќа секој ебан пост на секој член од форумов. А вие тука сите сте светци бе, сите кога губите одете и честитате. Абе гледајте првиот вашиот двор после мислете му ја за тој на комшијата.

Богами со прскалкиве се качивте на Ајфеловата кула. Ме заболе мене или некој друг фан дали некој хејтер ќе ја почитува Барса затоа што биле лоши " лузери" или не...исто како некој друг што нема да го добре што тоа јас мислам за играта на Интер или за некој трет тим.
Сепак се работи за вкусови и ред други работи. Подобро би гледал како мојот тим пушта прскали одколку да гледам како мојот тим се брани на домашен терен.

А пак вие со дефанзивата на Интер на Камп Ноу не го отековте, никако... Исто и со тоа дека Арсенал цела утакмица немал шут кон голот, без разлика на тоа што долго играа со играч помалку... Вие и кога победувате, се буните затоа што противникот играл дефанзивно.

А пак вие со дефанзивата на Интер на Камп Ноу не го отековте, никако... Исто и со тоа дека Арсенал цела утакмица немал шут кон голот, без разлика на тоа што долго играа со играч помалку... Вие и кога победувате, се буните затоа што противникот играл дефанзивно.
Не верувам дека на некој му сметаше, што Арсенал немаше шут, а уште па да се буни ....
:tv:

Ај прочитај го уште еднаш постот па види дали мислев за болдираното или за сосема нешто друго !?

Манчерсетер зима бе што не ви е јасно :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom