UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЛЕЛЕ НЕ! А сабајлево изјави дека ако не го реизберат ќе се отиде у пензија :nerv:

Како да ви менува нешто, кој е претседател на УЕФА...

Како не му менува и ти не заебавај..утре други ден Платини ќе ги избрка пола работници во Македонија што имаат стаж над 25 години и плус ќе има нови партиско вработени луѓе во РЕК битола и во јавното судство:smir:

Па ако го сменат Платини ќе нема на форумов на кого да се жалат ако НЕ ДАЈ БОЖЕ Барса освои титула годинава. Ич не читаш меѓу редови абе....

Од кога е ставен Платини на функција милион глупости се воведени. И уште Блатер да го реизберат фали :)

Како на пример ?

Како прво, кревањето трофеи на трибина. Не верувам дека има некој што му се допаѓа ова на форумов, не е тоа тоа. Знам дека после одат долу на теренот ама глупаво е вака, се нема убав поглед.
Второ, тој и овој Блатер се против технологијата за гол линијата и потоа Платини воведува правило за 5 судии на натпревар и пример што го памтам од ЛШ е Тотенхем кога играа против Јанг Бојс квалификациите, ниту еден од тие петорица не ја виде играта со рака на Дефо.

И други работи има што не ги памтам во моментов, кога ќе ми текнат ќе ги допишам. А да, застапува некои луди идеи како ЕП/СП да се играат фебруари/март од 2015. И лично мене глупаво ми е тоа со ограничувањата на трошењето. Зошто да не троши кој колку сака? Ако има средства нека даде и 200 милиона за играч, воопшто мене не ме засега.

Или од кога почнаа англиските клубови да трошат него го здоболе? :icon_mrgr:

За првото и за второто ок. Посебно за тоа со судиите, тие шо се покрај голот се ставени како лампионите на елката - немаат некоја посебна намена само за украс се. За ЕП/СП и тоа е глупаво златен термин си е на лето, ама за трошењето и јас ЗА. Нека се донесе тој закон ќе биде многу поинтересно ќе можат сите да купуваат со исти можности, а не Сити да даваат и колку шо треба и колку шо не треба пари, па не само Сити и ред други се тука.

Што, и кај другите имате врски вие !? :pos:

Не, озбилно, Платини е идиот. Многу глупи потези направи. Тоа што го спомна FlameofSpirit за 5те судии место технологија беше тотална утка. Видовме колку грешки правеа и вака. Исто глуп потег е смената на распоредот на ЛШ за пролетниот дел, по две утакмици на ден у 1/8 финале, пауза од три недели до реваншот (да повторам у 1/8 финале), а у 1/4 и 1/2 финале паузата од првиот меч до реваншот е една недела. :tapp:

Има некои фикс идеи човекот кои не ми се допаѓаат, чисто како љубител на фудбалот.

Интер докажа на сред аеродромот ваш дека не сте најјаки :(

Ама пак сите тука плачат за Барса:nesvest: + и најјаките губат некогаш :)
Не стварно незнам од кај го извадивте ова за со Платини дека и помагал на Барса, оти тоа само низ Македонскиве страници се зброува. Отвори странски форуми или шо и да било шо не е македонско никаде нема да сретнеш постови од типот: "Платини навива за Барса" или "Сите судии ја подржуваат Барса" или "Цела УЕФА :drk: на Барса"

Ама пак сите тука плачат за Барса:nesvest: + и најјаките губат некогаш :)
Не стварно незнам од кај го извадивте ова за со Платини дека и помагал на Барса, оти тоа само низ Македонскиве страници се зброува. Отвори странски форуми или шо и да било шо не е македонско никаде нема да сретнеш постови од типот: "Платини навива за Барса" или "Сите судии ја подржуваат Барса" или "Цела УЕФА :drk: на Барса"
Платини навива за барса?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom