UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
real vike napravi edno iznenaduvanje (mislam na 1/8) :)
nemoze da naprave po vtor pat(mislam na 1/4) :)

Ебате предвидувачот не погодив ниедна двојка :pos:

Интер ја имаше најголемата среќа, кога веќе не испадна од Баерн, тешко дрвана Шалке да одат до 1/2 финале.

Шахтјор е добар тим, но мислам нема што да бара против Барса, особено што првиот натпревар го игра на Камп Ноу.

Манчестер - Челзи ми е најизедначен двомеч, во кој навивачки типувам на Манчестер.

Реал сепак мислам нема да има проблеми со Тотенхем, но зависи дали мулињата ќе одиграат како против Интер на домашен или како против Милан.

Интересни мечеви во четврт финалево :)
Очекувам Барса да го тепа Шахтјор едно 3-0 на домашен, а на гости да изигра 1-1 или било кое нерешено, но за мене се сигурен патник во полуфиналето и скоро сигурен освојувач на ЛШ оваа година :)
Реал-Тотенхем е истотака одличен дуел. За разлика од другите, типувам дека во полуфиналето сепак ќе патува Тотенхем. Незнам, сеуште не го гледам Реал како тим кој би требало да е доминантен со оглед на тимот кој што го поседува. Ако ги задржат играчите едно 2-3 години, друга приказна ќе биде. Фаворит е Реал, ама Тотенхем знае да биде многу заебана екипа. Прв пат доаѓаат волку далеку, па сигурно нема лесно да се предадат. Плус имаат игра на високи топки, а Реал знаат да направат многу киксови при таква игра. Очекувам и Бејл да изигра главна улога, па ништо чудно Тотенхем да слави и сред Шпанија. За во реваншот очекувам нешто налик на мечот со Милан. Давам шанси 60-40 за Тотенхем :)
Шалке-Интер, дуел во кој имам екипа која ја симпатизирам, па што и да кажам ќе биде пристрасно:icon_mrgr Нормално, Шалке е патникот во полуфиналето :icon_mrgr
Многу ќе му биде на Интер во една сезона два пати по ред, да елиминира тим од Германија :pos:
Шалке го нема потребниот квалитет, а тука е и смената на тренерот во најнеповолен момент, но затоа го има Нојер :)
Само да му тргне на Нојер во Италија на првиот меч, и Интер слободно може да си ги пакува куферите :salut: Како симпатизер на Шалке се радувам на ждребката, и мислам дека Интер е тим со кој Шалке може да се надигрува, а голема улога во битката на овие два клуба ќе имаат и двајцата напаѓачи Ето и Раул. Само од Ето стравувам, ако се запре он, нема гајле...
Челзи-Манчестер, ќе го истипувам антиМанчестарски :pos:
Незнам како Манчестер успева сезонава да биде прв во Англија :nesvest: Толку ли се очајни другиве екипи...
Очекувам Челзи да тепа 2-0 на првиот меч, а вториот да го добие Ман Утд но сепак Лондочани да патуваат во полуфиналето. Сеедно кој и да иде од нив, не верувам дека ќе ја добијат битката со барса во финалето :)

Ти си се шлапнал бе !!!:tapp::tapp::nesvest:
Се гледа дека од колоквиумиве си се пореметил начисто:(
извини зашто мислиш дека е правило тоа што стигнале Тотенхем до тука дека нема да се предадат лесно?
баш мислам дека тоа ќе биде една од главните причина да не продолжат...ОК и Реал после поголем пост стигна до тука, ама да не се лажеме, разликата е очигледна:) (мора да бидам пристрасна малку..или малку поише:))
и ако Реал иде понатака, а ќе иде...ИМА ДА ТЕ УМРАМ !!:) :back:

Е нема овде да судат од ФА судии, од друга земја ќе се :toe:
Под горнион не мислев на Платини, знам дека Челзи е „непријател на фудбалот“ за УЕФА веќе неколку години наназад. Иако рака на срце, во случајов и тој можи да се смета за „горен“.

Реал-Тотенхем 70:30
Челзи-Манчестер 49:51
Барса-Шахтар 80:20
Интер-Шалке 79:21

Ти си се шлапнал бе !!!:tapp::tapp::nesvest:
Се гледа дека од колоквиумиве си се пореметил начисто:(
извини зашто мислиш дека е правило тоа што стигнале Тотенхем до тука дека нема да се предадат лесно?
баш мислам дека тоа ќе биде една од главните причина да не продолжат...ОК и Реал после поголем пост стигна до тука, ама да не се лажеме, разликата е очигледна:) (мора да бидам пристрасна малку..или малку поише:))
и ако Реал иде понатака, а ќе иде...ИМА ДА ТЕ УМРАМ !!:) :back:

We will see, ми е гајле кој ќе иде понатаму, само си кажувам мое предвидување :icon_mrgr
Волку оптимистична беше и на Депор-Реал, па....:back:

Според мене во полу финале ќе играат : Барса-Реал и Интер-Манчестер а во финале Барса-Манчестер :toe:

We will see, ми е гајле кој ќе иде понатаму, само си кажувам мое предвидување :icon_mrgr
Волку оптимистична беше и на Депор-Реал, па....:back:

МРШ !!!:(
не те сакам веќе !
немој да ме прашаш после зашто сум ти лута...НЕМОЈ !

Oвие од УЕФА запнале да видат која лига е подобра, дали Серија А или Бундес :tv:
..бел ден не видоа Германците :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom