UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за Интер...
Фан сум на Милан но вечерва навивав за Интер. Мило ми е за Пандев што го постигна овој гол, и уште повеќе ми е мило за Баерн.

Unaaaaa Magiiiiaaaaaa Goran Pandev :drk:

Направи кеиф Пандев... за кеифот да биде поголем ја опнав за 30 евра во живо да помине Интер понатаму!! :) :)

Можи да звучи крајно иронично, ама играчиве на Баерн Минхен очигледно имаат проблем со менталитетот. Ги сметав за главни фаворити за освојување на ЛШ сезонава, ама во ниеден момент не ми падна на памет дека германскиот гигант Баерн Минхен можи да има проблеми со менталитет. То е, остана Манчестер Јунајтед сепак откако Баерн и Арсенал ми отпаднаа одма. :kesa:

Се подзатворија Баерн второ и очекувано интер притисна очекував гол да дадат Баерн како изгубени во напад после вадењето на Робин и тој 2ката пропушти неколку топки при головите

Нека се јави кај мене Bavarec да му дадам аватар, тајтл и потпис да го носит дури до финалето на ЛШ... Jbg, шо да ти прам? :D

Само мене ми се виде, или пандев ги смени копачките на полувреме?:vozbud:

Мангупот па се лутеше оти го вадат. Или мене така ми се чинеше? :)

Можи да звучи крајно иронично, ама играчиве на Баерн Минхен очигледно имаат проблем со менталитетот. Ги сметав за главни фаворити за освојување на ЛШ сезонава, ама во ниеден момент не ми падна на памет дека германскиот гигант Баерн Минхен можи да има проблеми со менталитет. То е, остана Манчестер Јунајтед сепак откако Баерн и Арсенал ми отпаднаа одма. :kesa:
sigurno se zezas za ova :)

Но,сепак да не забораваме дека голот на Ето од офсајд на кај се испостави како пресуден.Само кажувам,не ми скокајте одма.

Blue is the colour ! :lazgo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom