UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Да да Гоче Барселона е најјак тим на цел фејсбук.

--- надополнето ---

bb[noone];4146043 напиша:
комплееееееееееееееееееееееееееееееекс :drk:
5-0 и 2-6 да ин аур фејсес. Но 5 победи имате по ред против Реал и пак заостанувате во меѓусебните соочувања. Реал кога ја елиминираше Барса во Лш, кога истата завршуваше позади тимови од типот на Селта Виго,Депор и Валенсија ти и остала компанија фан4иња на вашиот клуб играв те кантер 1.1 и се мававте на мали одмори низ ходници во училиштето.

Нејќам да напоменувам дека Реал ја имаше монополизирано лигата и вашиот повеќе од клуб беше само просечно клубче од провинција.

Имате среќа раснете во време кога Барса освои некоја титула. Замислете какви фрустрации имал во детството малиот Филе :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да да Гоче Барселона е најјак тим на цел фејсбук.

--- надополнето ---

5-0 и 2-6 да ин аур фејсес. Но 5 победи имате по ред против Реал и пак заостанувате во меѓусебните соочувања. Реал кога ја елиминираше Барса во Лш, кога истата завршуваше позади тимови од типот на Селта Виго,Депор и Валенсија ти и остала компанија фан4иња на вашиот клуб играв те кантер 1.1 и се мававте на мали одмори низ ходници во училиштето.

Нејќам да напоменувам дека Реал ја имаше монополизирано лигата и вашиот повеќе од клуб беше само просечно клубче од провинција.

Имате среќа раснете во време кога Барса освои некоја титула. Замислете какви фрустрации имал во детството малиот Филе :)
5х по ред, онака без никаков напор, како на тренинг.
Па колку се правиш, како да имаш 30 годиним, па спомнуваш ЛШ, кога Реал ја тепал Барса. Ако фан4ињата од нашиот фан клуб играле кантер, ти што си правел на 12 години, о голем познавачу на фудбал?

Заборави да споменеш 31 титула во Примера и 9 во ЛШ.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
5х по ред, онака без никаков напор, како на тренинг.

Заборави да споменеш 31 титула во Примера и 9 во ЛШ.
80% посед на топка? 30-0 шутеви? 169цм висина? Шакира? Ајде бе знам дека можеш подобро.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
povike zalat navivacite na real od kolku navivacite na arsenal :)
pa imaat kompleksi od nas be brat poveke im e vazno dali barca ke izgubi odkolku da pobedi real a se plasat deka nema da pominat 1/8 finale pa se fatile za nas ima da go pozdravi lisandro na bernabe.ovaj dretica ima kosmari od barca 100%

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ехее кога дедо Ди Стефано освоил титули вие од Фарса не сте знаеле што е тоа топка бе.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
80% посед на топка? 30-0 шутеви? 169цм висина? Шакира? Ајде бе знам дека можеш подобро.
Реал сеуште нема спаднато на тоа ниво, да има 0 шутеви, ама има време.
Шакира

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Немора да зборуваме за ерата на дедо Стефано ајде да се фатиме за датата кога вие сте се родиле еве за пример ќе ја земам 98 година пошто од вашиот фан клуб сите сте на таа возраст. Од тогаш Реал има титули во Лш колку што вие имате во вашата историја. А за домашното првенство 1/4 од вкупниот број на вашите титули.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Немора да зборуваме за ерата на дедо Стефано ајде да се фатиме за датата кога вие сте се родиле еве за пример ќе ја земам 98 година пошто од вашиот фан клуб сите сте на таа возраст. Од тогаш Реал има титули во Лш колку што вие имате во вашата историја. А за домашното првенство 1/4 од вкупниот број на вашите титули.
od koga si brat4e za real??????i kolku god si????

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
:tv:
Фан на Реал? Да, само кога тепа.
Што е акси снема веќе од твојата иновативност? Црвенко неможеш да ми даеш па се фаќаш за сламка. Поинтересно ќе беше да ми даеш црвенко вака не си кул.

--- надополнето ---

od koga si brat4e za real??????i kolku god si????
20 години сум братче. За Реал сум 2/3 од твојата вистинска возраст.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што е акси снема веќе од твојата иновативност? Црвенко неможеш да ми даеш па се фаќаш за сламка. Поинтересно ќе беше да ми даеш црвенко вака не си кул.
Која иновативност? Нема да измислувам топла вода.
Не давам негативна репутација, затоа што те игнорирам, ако не приметуваш -.-
Ok, stay cool.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
А да идеш да провериш дали сум надвор и да ми кажеш дали сум таму?
Да ви ебам клубот бе да ви ебам по 87595778897 миљони давате годишно и едно ЕБЕНО 1/8 финале неможете да поминете.И како имаш право после ова да кењаш ти за Барса колку има освоено во ЛШ?

Kajgana Shop

На врв Bottom