I
IBIZA SOUND
Гостин
si mozam beЕбате комплексашот 20 поста на темава во 21 спомнуваш навивачи на Реал.
najdobriot tim vo svetot i posiroko od svetot e B A R C E L O N A
si mozam beЕбате комплексашот 20 поста на темава во 21 спомнуваш навивачи на Реал.
5-0 и 2-6 да ин аур фејсес. Но 5 победи имате по ред против Реал и пак заостанувате во меѓусебните соочувања. Реал кога ја елиминираше Барса во Лш, кога истата завршуваше позади тимови од типот на Селта Виго,Депор и Валенсија ти и остала компанија фан4иња на вашиот клуб играв те кантер 1.1 и се мававте на мали одмори низ ходници во училиштето.bb[noone];4146043 напиша:комплееееееееееееееееееееееееееееееекс
hejterive nemozat da se pomirat so sudbinata deka sme najdobriУште се дискутира за Барселона - Арсенал? :tv:
5х по ред, онака без никаков напор, како на тренинг.Да да Гоче Барселона е најјак тим на цел фејсбук.
--- надополнето ---
5-0 и 2-6 да ин аур фејсес. Но 5 победи имате по ред против Реал и пак заостанувате во меѓусебните соочувања. Реал кога ја елиминираше Барса во Лш, кога истата завршуваше позади тимови од типот на Селта Виго,Депор и Валенсија ти и остала компанија фан4иња на вашиот клуб играв те кантер 1.1 и се мававте на мали одмори низ ходници во училиштето.
Нејќам да напоменувам дека Реал ја имаше монополизирано лигата и вашиот повеќе од клуб беше само просечно клубче од провинција.
Имате среќа раснете во време кога Барса освои некоја титула. Замислете какви фрустрации имал во детството малиот Филе
80% посед на топка? 30-0 шутеви? 169цм висина? Шакира? Ајде бе знам дека можеш подобро.5х по ред, онака без никаков напор, како на тренинг.
Заборави да споменеш 31 титула во Примера и 9 во ЛШ.
pa imaat kompleksi od nas be brat poveke im e vazno dali barca ke izgubi odkolku da pobedi real a se plasat deka nema da pominat 1/8 finale pa se fatile za nas ima da go pozdravi lisandro na bernabe.ovaj dretica ima kosmari od barca 100%povike zalat navivacite na real od kolku navivacite na arsenal
a pamtis koga ne tepale 11-1 heheheheheheheheheЕхее кога дедо Ди Стефано освоил титули вие од Фарса не сте знаеле што е тоа топка бе.
Реал сеуште нема спаднато на тоа ниво, да има 0 шутеви, ама има време.80% посед на топка? 30-0 шутеви? 169цм висина? Шакира? Ајде бе знам дека можеш подобро.
Drettica напиша:Неспособни манекенки....
:tv:Drettica напиша:Ма не ги гледам више док не се оправив да им ебу гз мајчин!
od koga si brat4e za real??????i kolku god si????Немора да зборуваме за ерата на дедо Стефано ајде да се фатиме за датата кога вие сте се родиле еве за пример ќе ја земам 98 година пошто од вашиот фан клуб сите сте на таа возраст. Од тогаш Реал има титули во Лш колку што вие имате во вашата историја. А за домашното првенство 1/4 од вкупниот број на вашите титули.
Што е акси снема веќе од твојата иновативност? Црвенко неможеш да ми даеш па се фаќаш за сламка. Поинтересно ќе беше да ми даеш црвенко вака не си кул.:tv:
Фан на Реал? Да, само кога тепа.
20 години сум братче. За Реал сум 2/3 од твојата вистинска возраст.od koga si brat4e za real??????i kolku god si????
Која иновативност? Нема да измислувам топла вода.Што е акси снема веќе од твојата иновативност? Црвенко неможеш да ми даеш па се фаќаш за сламка. Поинтересно ќе беше да ми даеш црвенко вака не си кул.
А да идеш да провериш дали сум надвор и да ми кажеш дали сум таму?Немора да зборуваме за ерата на дедо Стефано ајде да се фатиме за датата кога вие сте се родиле еве за пример ќе ја земам 98 година пошто од вашиот фан клуб сите сте на таа возраст. Од тогаш Реал има титули во Лш колку што вие имате во вашата историја. А за домашното првенство 1/4 од вкупниот број на вашите титули.