UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
T

Torchyrus

Гостин
Барселона треба да биди шамипон соред сите пишани и непишани правила,едноставно тој е тимот што ги пишува правилта!
Нема одбрана на нивниот напад,а ако има сигурно биле некој Марсовци
Поздрав за све људи и се гелдаме во финеле...
Не биди толку сигурен дека Барса ќе биде во финале , секако дека се најдобри во моментот , но и најдобрите потклекнуваат понекогаш дури и против екипи со послаб домен како што се Тотенхем,Шахтјор итн итн ... Според сите пишани и непишани правила не победува секогаш најдобриот.

A

apidrone

Гостин
Барселона треба да биди шамипон соред сите пишани и непишани правила,едноставно тој е тимот што ги пишува правилта!
Епа ај да ја укинеме лигава, и Барселона по дифолт секоја година да ја зима... Не секогаш подобриот победува, сфатете. И да, не знаев дека Лусио, Маикон, Самуел и Занети се Марсовци :tapp:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мурињо е марсовец.:toe:
Да Мурињо внатре играше на теренот..а овие топката се маваше од нив или пак Месси и компанија му ја подаваа топката внозе за да не му падни жал:tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Епа ај да ја укинеме лигава, и Барселона по дифолт секоја година да ја зима... Не секогаш подобриот победува, сфатете. И да, не знаев дека Лусио, Маикон, Самуел и Занети се Марсовци :tapp:
Ако можеш укини ја и нека зима Барселона.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.168
Поени од реакции
12.963
Постов со Марсовциве треба да се номинира за најбесмислен пост во историјата на кајгана - форумов!!!ПА добро бе пи*ка ли му материна ,до толку имаш слаба меморија?До толку не ти текнува како Чави беспомошно ги ширеше рацете незнаејки каде да подаде топка со играч повеке?До толку не ти текнува на првата утакмица на Меаца како Занети го пикна во џеб Меси?Како вашиот најистурен напаѓач имаше еднаа голема 0 шутеви на гол?Дај немој да се правиш будала,за лани збориме,не за пред 10 години па да не се секаваш!
ајт

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Постов со Марсовциве треба да се номинира за најбесмислен пост во историјата на кајгана - форумов!!!ПА добро бе пи*ка ли му материна ,до толку имаш слаба меморија?До толку не ти текнува како Чави беспомошно ги ширеше рацете незнаејки каде да подаде топка со играч повеке?До толку не ти текнува на првата утакмица на Меаца како Занети го пикна во џеб Меси?Како вашиот најистурен напаѓач имаше еднаа голема 0 шутеви на гол?Дај немој да се правиш будала,за лани збориме,не за пред 10 години па да не се секаваш!
ајт
не, не ми текува,ич не ми текува за какви глупости зборуваш

B

Beck's

Гостин
Barcelona drzi edno slicno/isto tempo poslednite nekolku godini,a Inter ete veke imavme prilika da go vidime,ili na primer nekoj drug klub,koj gazese pred toa.Taka da do nekade ne me cudi seto ova hejtanje za Barca.Bi trebalo veke da ste se naviknale na goleminata na Barca,ama ete za zal ne.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Најконстантен тим во ЛШ во последните петнаесетина години е Манчестер.. Така да, нема зошто да се навикнуваме на големината на Барса.. Треба само да се навикнеме на фановите на Барса, кои мислат оти им нема рамен...

I

IBIZA SOUND

Гостин
tocno brate
barsa e najdobriot tim vo svetot

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ајт
А ја мислев дека помина вицот за марсовците пред месец дена кога имаше ваква дискусија:

Прашање: Ако играме против марсовци, кого би го земале прв во напад? (се мисли на Лео Меси)
Одговор: Па зависи, ако за марсовците играат некои како Лусио и Самуел... :pos:

Ова за да не ги барам цитатите, грубо го напишав ама така некако одеше муабетот :)

T

Torchyrus

Гостин
Одбраната на Интер станува се по слаба и по слаба , додека пак Барселона се по јака и по јака не споредувајте го мечот лани бидејки Мурињо беше тренер на Интер и тие беа во изворедна форма , доколку сега играат овие два тима меѓу себе Интер нема да знае од кај им фури и да уше нешто споредте ги годините на фудбалерите во Интер:star: со овие од Барселона хмм ?

Kajgana Shop

На врв Bottom