Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.402
- Поени од реакции
- 16.632
Дечково врска нема кој е Тасоти, али видеш вечерва шо и како се деси.Изглеа Тасоти си допишува со нас на форумов чим дечково знаеш што мислел Алегри ...
Дечково врска нема кој е Тасоти, али видеш вечерва шо и како се деси.Изглеа Тасоти си допишува со нас на форумов чим дечково знаеш што мислел Алегри ...
неемој така неблагодарен да бидеш....па некои 50 години настапуваа додека некои други им го “вадеа гзот’’....Германија против Интер му доаѓа ова бе брааааааааааат :tv:
Која беда чоече , да им го вади гзот екипа шо не ја сматраат за итаљанска :tv:
Нека не ве чуди ако некоја слаба екипа стигне далеку па и до самото финале. Дали тоа ќе биде Тотенхем,Шалке или Барса со помош на судиите.
Да да, ништо Реал да изненади годинава. Мислим дека имаат добар состав и тренер
Ти зборувам за тимовите и играчите на терен а не за клубот. Милан како клуб е институција ви иста лига како Баерн и Интер но очигледно очекувајната и реалноста се поинакви годинава а тој тренд не е нов туку и предходно се гледаше дека Милан по малку одпаѓа од Европскиот врв. Пак ќе кажам. Да не беше Ибра и во Италија ќе беше малку потешко. На Милан му треба ремонт во тимот за да има пак реална шанса за титула во ЛШ. Тука Баерн и Интер се за мене класа повисоко од Милан, пошто поред мене двата имаат шанса за титула во ЛШ, наспроти Милан.Како тоа Интер и Баерн се за класа погоре од Милан ? Што е тоа што го имаат што се за класа погоре ? А тоа жалосно е што Милан до каде стигнал тек наредната година што сакам да се паднат со тој тимот што ти е во потпис па да се чудиш што е Милан и кој е Милан. Овој Милан годинава нит има капацитет да стигне далеку во ЛШ нит па имаа тенденција да го направат тоа + дефецитот на играчи и повреди си го направија своето.
А се надевам ќе ми дадеш одговор на тој коментар како тоа тие два тима се класа погоре од Милан ; /
И само да додадам нешто честики за Тотнам , и нешто како за споредба само во 2009та Тоттнам има потрошено повеќе од 100м еура за трансвери и играчи па сие вие уште мислете си дека Тотнам туку така го победи Милан. Ова е година во Милан во која работите конечно идат како што треба, а тек од наредната ќе гледаш еден кадерен Милан да се носи рамо до рамо со најдобрите од Европа.
Ја ти иам кажано уште порано дека не ме остава да легнем рано некој член од твоето семејство (не го именувам ради дискреција :back: )Ти имам кажано тебе и порано, доцна е да седиш до 1 после полноќ. Спијај одмарај.
А демек кога Реал ќе игра овие ќе го „под(д)ржат“ а !?Интересно е во Шпанија, за разлика од Германија каде медиумите ги поддржуваат своите екипи во европските натпреварувања, весниците во Мадрид вчера навиваа за Арсенал, денес за Шалке, а кога играат Шпанија и Португалија, навиваат за...Португалија се разбира. :pos2:
Не сме ние влезени во филм,не го кажуваме само ние тоа,не го кажувам јас или ти,кажуваат експертите....Не им е интересен на сите таков фудбал,кружат околу шеснаесетник 90 минути и даваат голови од 5-6 метри. За мене нема убавина и ме замараат тие нивни кратки подавања. За тоа дека е најдобар тим во историјата е доказ дека навивачите на Барса се влезени во филм.
Ајде вадља послем 3ти Април баш ќе ти пишам за да видиш колку тоа Интер е за класа подобар од Милан ( да ми кажеше лани ќе те разберев али годинава .. ), а за Баерн незнам што воопшто ми го спомнуваш па јас ставам прст да требаше Милан да игра против Баерн 100% го проаѓа, полоша одбрана од Баерн никој нема моментално од екипиве што настапуваат во Европа. Толку неорганизирани во одбрана не сум видел некој тим а и прелошо дефанзивци имаат рака на срце, Бадштубер ( чоеков на секоја можна утакмица има минимум 4 катастрофални грешки ) исто и Тимосчук и ти ми кажуеш дека Баерн е за класа погоре од Милан што за мене е смешно, а баш го гледав Баерн против твојот Дортмунд и против Хановер и можам да кажам само дека се една голема патетика во моментов цел тим буквално.Ти зборувам за тимовите и играчите на терен а не за клубот. Милан како клуб е институција ви иста лига како Баерн и Интер но очигледно очекувајната и реалноста се поинакви годинава а тој тренд не е нов туку и предходно се гледаше дека Милан по малку одпаѓа од Европскиот врв. Пак ќе кажам. Да не беше Ибра и во Италија ќе беше малку потешко. На Милан му треба ремонт во тимот за да има пак реална шанса за титула во ЛШ. Тука Баерн и Интер се за мене класа повисоко од Милан, пошто поред мене двата имаат шанса за титула во ЛШ, наспроти Милан.
Иначе за следната годинава се надевам дека Милан ќе направи ремонт во тимот и баш би било супер со Дортмунд ако се паднат во групите, ќе има добар фудбал. За наредната година не знам ама моментално Дортмунд ќе го тепа Милан во 7 од 10 утакмици :smir:
Не сакам да провоцирам, но тоа е моментално реалноста за Милан барем за во ЛШ.
Никој не им е крив на првите три што заборавија да играат фудбал, сосема заслуежно испаднаа трите.Милан,Рома,Валенсија out!! Тотенхем,Шахтјор,Шалке in!!! кај отиде фудбалот....
Топка е бе брат се тркала ...Милан,Рома,Валенсија out!! Тотенхем,Шахтјор,Шалке in!!! кај отиде фудбалот....