мене уште не ми е јасно како за првото не доби црвен кога го фати асистентот за врат... мислев дека не го виде никој од судииве ама помошникот беше тука и тоа мораше да биде црвен картон
Не ми е јасно кој курац ме натера да ги играм ГГ, Модрич не играл ВДВ не играл... арно си знајаах јас X2 супер коефициент се набутах на гол гол...
Слабо Милан, слабо е...
Јас сум изреволтиран сеуште од стартот на Фламини.Чекај бе,и ти си играч, и тебе мојт да ти влезит со 2 нозе,размисли малце,мојш да повредиш некого,да му загрозиш кариера.Играч без мозок,дефинитивно.За Гатузо не ми е чудно,мечка од планина ќе се понашат попитомо за разлика од него..
значи лани рибери за 100000 пати понежен фаул од овој на Фламини доби црвен и дури 3 натпревари суспензија и го пропушти финалето а сеа Фламини еден жолт само и нема ни да го казнат ни нишо.
Онај Гатузо одамна знаеме каков дебил е...него постарите генерации секогаш ќе го паметат по глупостите и расправиите кои ги правел со противничките играчи..разбирам дека остава срце на теренот, но дотолку да ја сили работата треба да е психички пореметен...а јас не знам сите што се чудите од овој резултат..реално Тотенхем има поквалитетен состав скоро во секој дел од теренот освен во нападот...Милан мислевте со Тиаго Силва-Гатузо-Сидорф и Јепес да ги победат тотенхем???..иначе како и обично Ибрахимович се испостра на голем натпревар!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.