Браво за Вердер, без Озил, Марин и Налдо ги убија мизеријана жабарска, правдата е задоволена.Боби[Мкд];3729242 напиша:Ajде Вердер испердашија Самдорија без Озил преварантот.
-Wiese-
-Fritz-Mertesacker-Prodl-Pasanen-
-Frings-Bargfrede-
-Marin-------------Hunt-
-Pizarro - Almeida-
Боби[Мкд];3729489 напиша:Браво за Вердер, без Озил, Марин и Налдо ги убија мизеријана жабарска, правдата е задоволена.
3:1, не е готово, ама веруј со Озил ќе беше подруго, Оезил и Пизаро имаа неверојатeн link-up play. Инаку Пацини е страшен играч, многу го поштувам.:bip:
Не скокај многу на секој мој пост, нема навијачи на самдорија тука да пазам што ќе речам, всушност тоа си е еден нормален пост. Незнам ни ја која е врската помеѓу ланското финале и овој натпревар на сосеми трети екипи. Али ај простено ти е.^ Досаден си Боби, не ти беше доста лани финалето и сакаш уште и уште и уште, секоја година истата приказна ја вртите, досадни сте веќе а после ке плачете по Скопјево кога ке ви го натегне некој два пати ( бар такви слики лани имало на кеј ).
А сеа за фудбалов, 3-1 е топ резултат, би им ја препорачал на сите таа утакмица за реваншите, гарант ке панде асален фудбал за око, уз борба на терен и атмосфера од ултрасите на Сампдорија.
Бар тоа го налага резултатот а и Сампдорија и Вердер ко екипи, да се паметни Канал 5 и да го пренесуваат тој меч, а не Партизан и Андерлехт, налед и резултат и се, џабе 2-2 што беше кога фудбалот што го играат беше очаен, а грешките за последните 2 гола аматерски ...
Додека не се случи пеналот и црвенит Вердер не беше подобар , дури и црвениот беше глупост. Мислев дека Вердер ќе изигра подобро (резултатот им е одличен) со оглед на домашниот терен и искуството во играњето во Лига на Шампиони кое го нема Сампдорија!Боби[Мкд];3729535 напиша:3:1, не е готово, ама веруј со Озил ќе беше подруго, Оезил и Пизаро имаа неверојатeн link-up play. Инаку Пацини е страшен играч, многу го поштувам.
На секој твој пост посакувам да имам привремено слепило од 5 до 10 секунди дур скролам надоле, таман да се рипне твојот пост, еден од многуте кои ти даваат етикета на тежок комплекс кој го имаш од италијанците ко фудбалска нација ...Боби[Мкд];3729535 напиша:Не скокај многу на секој мој пост, нема навијачи на самдорија тука да пазам што ќе речам, всушност тоа си е еден нормален пост. Незнам ни ја која е врската помеѓу ланското финале и овој натпревар на сосеми трети екипи. Али ај простено ти е.
Не се занесувајте Вердер не е моментално меѓу топ 5 екипи во Германија, ако ти очекуваше подобро ја се зачудив како Вердер успеаја да ја поврзат играта со само Хунт како атакинг мидфилдер. Го изгубија нивниот најважен играч кој цела година им ја поврзуваше играта. Плус и проблеми во одбраната имаа.Додека не се случи пеналот и црвенит Вердер не беше подобар , дури и црвениот беше глупост. Мислев дека Вердер ќе изигра подобро (резултатот им е одличен) со оглед на домашниот терен и искуството во играњето во Лига на Шампиони кое го нема Сампдорија!
наречи го комплекс аку сакаш кур не ми болит, немора ни да ме цитираш освен ако немаш нешто паметно да ми кажиш, освен дека имам комплекси и дека победивте лани во финалето, знам дека победивте немора во наредните 10 години на секој мој пост да ми го спомнуеш тоа... барем напрај ми една услуга не ме мачи многу да сфатам шо има везе финалето со овој натпревар пошо испаѓаш глупНа секој твој пост посакувам да имам привремено слепило од 5 до 10 секунди дур скролам надоле, таман да се рипне твојот пост, еден од многуте кои ти даваат етикета на тежок комплекс кој го имаш од италијанците ко фудбалска нација ...
Иди види си го ретардираниот пост од погоре колку само се коси со реалноста ...Боби[Мкд];3729564 напиша:наречи го комплекс аку сакаш кур не ми болит, немора ни да ме цитираш освен ако немаш нешто паметно да ми кажиш, освен дека имам комплекси и дека победивте лани во финалето, знам дека победивте немора во наредните 10 години на секој мој пост да ми го спомнуеш тоа... барем напрај ми една услуга не ме мачи многу да сфатам шо има везе финалето со овој натпревар пошо испаѓаш глуп
заборај да спомниш во еден пост дека не победивте лани во финалето... алилуја!Иди види си го ретардираниот пост од погоре колку само се коси со реалноста ...
Али тоа ти е, ти и твојата дојчланд убер алес филозофија аналогна на лектири исполнети со фантазија за основно, уште не почнала сезоната почна да го потиш на твој својствен начин, па ај ја само да сум тој за кого си хорор за читање со тие постови, више преку к*р на пола форум си им дојден, а после кога ке ти го испие екипата, или репрезентацијата, ко пиченце се повлекуваш и никаде те нема ...
А се додека пишуваш на форум, нема потреба да се жалиш што некој те цитирал на истиот, поготово не ако истролаш у твој стил па после 2-3-4-5-10-15 членови ти удираат ремет !
Ајт ...
Сам си контрадикторен. Одеднаш Озил е добар играч?Боби[Мкд];3729564 напиша:Не се занесувајте Вердер не е моментално меѓу топ 5 екипи во Германија, ако ти очекуваше подобро ја се зачудив како Вердер успеаја да ја поврзат играта со само Хунт како атакинг мидфилдер. Го изгубија нивниот најважен играч кој цела година им ја поврзуваше играта. Плус и проблеми во одбраната имаа.
Нема потреба, доволно е да ти текне на матурата, голем ден за тебе, уште поголем за Интер.Боби[Мкд];3729619 напиша:заборај да спомниш во еден пост дека не победивте лани во финалето... алилуја!