UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Баш у моментот кога си го збрца пуштам Канал 5, и си викам "еј добар гол на Андерлехт", кога гледам авто-гол. Ваков ефектен одамна неам видено.

2 - 2, доста интересен натпревар.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првото полувреме тапа ми беше некако, сега почна забавата :tv:

M

Mario Gómez

Гостин
Боби[Мкд];3729242 напиша:
Ajде Вердер испердашија Самдорија без Озил преварантот. :)

-Wiese-
-Fritz-Mertesacker-Prodl-Pasanen-
-Frings-Bargfrede-
-Marin-------------Hunt-
-Pizarro - Almeida-

Браво за Вердер, без Озил, Марин и Налдо ги убија мизеријана жабарска, правдата е задоволена.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Боби[Мкд];3729489 напиша:
Браво за Вердер, без Озил, Марин и Налдо ги убија мизеријана жабарска, правдата е задоволена.
:bip:​

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
^ Досаден си Боби, не ти беше доста лани финалето и сакаш уште и уште и уште, секоја година истата приказна ја вртите, досадни сте веќе а после ке плачете по Скопјево кога ке ви го натегне некој два пати ( бар такви слики лани имало на кеј ).
А сеа за фудбалов, 3-1 е топ резултат, би им ја препорачал на сите таа утакмица за реваншите, гарант ке панде асален фудбал за око, уз борба на терен и атмосфера од ултрасите на Сампдорија.
Бар тоа го налага резултатот а и Сампдорија и Вердер ко екипи, да се паметни Канал 5 и да го пренесуваат тој меч, а не Партизан и Андерлехт, налед и резултат и се, џабе 2-2 што беше кога фудбалот што го играат беше очаен, а грешките за последните 2 гола аматерски ...

M

Mario Gómez

Гостин
3:1, не е готово, ама веруј со Озил ќе беше подруго, Оезил и Пизаро имаа неверојатeн link-up play. Инаку Пацини е страшен играч, многу го поштувам.

--- надополнето ---

^ Досаден си Боби, не ти беше доста лани финалето и сакаш уште и уште и уште, секоја година истата приказна ја вртите, досадни сте веќе а после ке плачете по Скопјево кога ке ви го натегне некој два пати ( бар такви слики лани имало на кеј ).
А сеа за фудбалов, 3-1 е топ резултат, би им ја препорачал на сите таа утакмица за реваншите, гарант ке панде асален фудбал за око, уз борба на терен и атмосфера од ултрасите на Сампдорија.
Бар тоа го налага резултатот а и Сампдорија и Вердер ко екипи, да се паметни Канал 5 и да го пренесуваат тој меч, а не Партизан и Андерлехт, налед и резултат и се, џабе 2-2 што беше кога фудбалот што го играат беше очаен, а грешките за последните 2 гола аматерски ...
Не скокај многу на секој мој пост, нема навијачи на самдорија тука да пазам што ќе речам, всушност тоа си е еден нормален пост. Незнам ни ја која е врската помеѓу ланското финале и овој натпревар на сосеми трети екипи. Али ај простено ти е.

Н

'Никола'

Гостин
Ај да не се разбарувам по интернетов, накратко нека кажи некој како оди класифицирањето по шешири за групите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
Неискуство си е неискуство, Сампдорија тука се многу позади Вердер кои во последниве години имаат искуство од Европа и имаат у нозе мечеви со големи екипи плус Финале од УЕФА Купот, а и Шаф е тука исто, долг период.
Од друга страна ситуацијата кај италијанците е спротивна и капак на се го загубија тренерот и имаат нов, неискусен стратег за натпревари од вакво ниво. Црвениот го направија смешно, пацерски, таков старт на корна не се прави, поготово не ако имаш еден жолт картон али што е тука е, се извадија типично за жабарска екипа и ко што реков погоре, само ради тоа се израдував на голот, ке гледаме супер меч на реваншот, вака со 3-0 пиши пропало беше работата.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Боби[Мкд];3729535 напиша:
3:1, не е готово, ама веруј со Озил ќе беше подруго, Оезил и Пизаро имаа неверојатeн link-up play. Инаку Пацини е страшен играч, многу го поштувам.
Додека не се случи пеналот и црвенит Вердер не беше подобар , дури и црвениот беше глупост. Мислев дека Вердер ќе изигра подобро (резултатот им е одличен) со оглед на домашниот терен и искуството во играњето во Лига на Шампиони кое го нема Сампдорија!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
Боби[Мкд];3729535 напиша:
Не скокај многу на секој мој пост, нема навијачи на самдорија тука да пазам што ќе речам, всушност тоа си е еден нормален пост. Незнам ни ја која е врската помеѓу ланското финале и овој натпревар на сосеми трети екипи. Али ај простено ти е.
На секој твој пост посакувам да имам привремено слепило од 5 до 10 секунди дур скролам надоле, таман да се рипне твојот пост, еден од многуте кои ти даваат етикета на тежок комплекс кој го имаш од италијанците ко фудбалска нација ...

M

Mario Gómez

Гостин
Додека не се случи пеналот и црвенит Вердер не беше подобар , дури и црвениот беше глупост. Мислев дека Вердер ќе изигра подобро (резултатот им е одличен) со оглед на домашниот терен и искуството во играњето во Лига на Шампиони кое го нема Сампдорија!
Не се занесувајте Вердер не е моментално меѓу топ 5 екипи во Германија, ако ти очекуваше подобро ја се зачудив како Вердер успеаја да ја поврзат играта со само Хунт како атакинг мидфилдер. Го изгубија нивниот најважен играч кој цела година им ја поврзуваше играта. Плус и проблеми во одбраната имаа.

--- надополнето ---

На секој твој пост посакувам да имам привремено слепило од 5 до 10 секунди дур скролам надоле, таман да се рипне твојот пост, еден од многуте кои ти даваат етикета на тежок комплекс кој го имаш од италијанците ко фудбалска нација ...
наречи го комплекс аку сакаш кур не ми болит, немора ни да ме цитираш освен ако немаш нешто паметно да ми кажиш, освен дека имам комплекси и дека победивте лани во финалето, знам дека победивте немора во наредните 10 години на секој мој пост да ми го спомнуеш тоа... барем напрај ми една услуга не ме мачи многу да сфатам шо има везе финалето со овој натпревар пошо испаѓаш глуп

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
Боби[Мкд];3729564 напиша:
наречи го комплекс аку сакаш кур не ми болит, немора ни да ме цитираш освен ако немаш нешто паметно да ми кажиш, освен дека имам комплекси и дека победивте лани во финалето, знам дека победивте немора во наредните 10 години на секој мој пост да ми го спомнуеш тоа... барем напрај ми една услуга не ме мачи многу да сфатам шо има везе финалето со овој натпревар пошо испаѓаш глуп
Иди види си го ретардираниот пост од погоре колку само се коси со реалноста ...
Али тоа ти е, ти и твојата дојчланд убер алес филозофија аналогна на лектири исполнети со фантазија за основно, уште не почнала сезоната почна да го потиш на твој својствен начин, па ај ја само да сум тој за кого си хорор за читање со тие постови, више преку к*р на пола форум си им дојден, а после кога ке ти го испие екипата, или репрезентацијата, ко пиченце се повлекуваш и никаде те нема ...
А се додека пишуваш на форум, нема потреба да се жалиш што некој те цитирал на истиот, поготово не ако истролаш у твој стил па после 2-3-4-5-10-15 членови ти удираат ремет !

Ајт ...

M

Mario Gómez

Гостин
Иди види си го ретардираниот пост од погоре колку само се коси со реалноста ...
Али тоа ти е, ти и твојата дојчланд убер алес филозофија аналогна на лектири исполнети со фантазија за основно, уште не почнала сезоната почна да го потиш на твој својствен начин, па ај ја само да сум тој за кого си хорор за читање со тие постови, више преку к*р на пола форум си им дојден, а после кога ке ти го испие екипата, или репрезентацијата, ко пиченце се повлекуваш и никаде те нема ...
А се додека пишуваш на форум, нема потреба да се жалиш што некој те цитирал на истиот, поготово не ако истролаш у твој стил па после 2-3-4-5-10-15 членови ти удираат ремет !

Ајт ...
заборај да спомниш во еден пост дека не победивте лани во финалето... алилуја! :)

другово шо го напиша не го коментирам, безвезно плачипичкосување на тема за фудбал, pathetic!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Боби[Мкд];3729564 напиша:
Не се занесувајте Вердер не е моментално меѓу топ 5 екипи во Германија, ако ти очекуваше подобро ја се зачудив како Вердер успеаја да ја поврзат играта со само Хунт како атакинг мидфилдер. Го изгубија нивниот најважен играч кој цела година им ја поврзуваше играта. Плус и проблеми во одбраната имаа.
Сам си контрадикторен. Одеднаш Озил е добар играч?
Веруј дека Сампдорија е повеќе ослабена со што Дел Нери не им е веќе тренер. А кој во бундес освен Баерн е пред Верде? Хофенхајм да не е?
Дај не се однесувај на форумов како официјално лице од Германската Федерација смешно изгледаат твоите постови од типот :„ Овоа е од мое поле на познавање
Вардер подого време го задржува костурот на тимот единствено експериментира со тоа што ги продаде Диего и Озил ама па за тоа цело време има одлични замени и не гледам каде е ослабен Вердер. И добро ти пиша Син ...Шаф е доволно долго тренер на Вердер и има искуство во вакви мечеви...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
Боби[Мкд];3729619 напиша:
заборај да спомниш во еден пост дека не победивте лани во финалето... алилуја! :)
Нема потреба, доволно е да ти текне на матурата, голем ден за тебе, уште поголем за Интер. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom