Нови фудбалски дресови

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
На Реал гостинскиот е најбољи. Домашниот лани ни малку не ми се свиѓаше со таа жолтата линија. А сега па, ги вратија плавите линии ко порано, наместо црните. Како и да е домашниот е нула во споредба со гостинскиот, мора да го купам.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
На Реал гостинскиот е најбољи. Домашниот лани ни малку не ми се свиѓаше со таа жолтата линија. А сега па, ги вратија плавите линии ко порано, наместо црните. Како и да е домашниот е нула во споредба со гостинскиот, мора да го купам.

И мене гостинскиот ми се допаѓа,мора еден таков да се земи.:)

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Иако сезоната сеуште не е завршена по интернет почнаа да кружат можните дресови на фудбалските екипи за следната сезона:

Интер

Јувентус

Милан

Челзи

Арсенал

Реал Мадрид

Барселона

Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер се, само не ми се свиѓа баш на Барселона дресот, на Јунајтед крагњата малце ме премислува иначе ок е :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:pos::pos::pos: Одувек сме имале најматни дресови. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Гостинските ви се јаки, секоја година во „радијација“ боја : )))) (мене ми се свиѓаа иначе) xD

Член од
2 април 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
NE STAVUVAJTE DRESEVI NA KLUB AKO GO NEMATE NA DRESOT JA SUM KUPUVAL DRES OD AC MILAN I E NAJDOBRO OOOO FORZA MILAAAANNN OO O OO O OO O O

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни Google Translate не помага :)

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Иако сеуште неофицијални нашите дресови за следната година ако бидат и малце слични ко овие богами ќе им праат конкуренција на дресовите на Барселона,тотална утка...:ija:

Kajgana Shop

На врв Bottom