Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Shkendija 2010/2011

ersensalilojtarishkendi.jpg
Хома е дресов?

На Реал гостинскиот е најбољи. Домашниот лани ни малку не ми се свиѓаше со таа жолтата линија. А сега па, ги вратија плавите линии ко порано, наместо црните. Како и да е домашниот е нула во споредба со гостинскиот, мора да го купам.

На Реал гостинскиот е најбољи. Домашниот лани ни малку не ми се свиѓаше со таа жолтата линија. А сега па, ги вратија плавите линии ко порано, наместо црните. Како и да е домашниот е нула во споредба со гостинскиот, мора да го купам.

И мене гостинскиот ми се допаѓа,мора еден таков да се земи.:)

Иако сезоната сеуште не е завршена по интернет почнаа да кружат можните дресови на фудбалските екипи за следната сезона:

Интер
LEAKED-inter-1112-kits.jpg

Јувентус
LEAKED-juventus-1112-kits.jpg

Милан
LEAKED-milan-1112-home.jpg

LEAKED-milan-1112-away.jpg

Челзи
chelseahome1112.jpg

Арсенал
10nFYk.jpg

Реал Мадрид
RealMadrid1112.jpg

Барселона
$%28KGrHqYOKi%21E1cSSKJrkBNd7bvJ7pw%7E%7E_12.JPG

Манчестер Јунајтед
manutdhome1112.jpg

Супер се, само не ми се свиѓа баш на Барселона дресот, на Јунајтед крагњата малце ме премислува иначе ок е :)

:pos::pos::pos: Одувек сме имале најматни дресови. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Гостинските ви се јаки, секоја година во „радијација“ боја : )))) (мене ми се свиѓаа иначе) xD

NE STAVUVAJTE DRESEVI NA KLUB AKO GO NEMATE NA DRESOT JA SUM KUPUVAL DRES OD AC MILAN I E NAJDOBRO OOOO FORZA MILAAAANNN OO O OO O OO O O

Ни Google Translate не помага :)

Иако сеуште неофицијални нашите дресови за следната година ако бидат и малце слични ко овие богами ќе им праат конкуренција на дресовите на Барселона,тотална утка...:ija:
1298314912652_JOMAA.JPG

1298311685752_vcfu.jpg

1298311685752_vcf114.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom