Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Штотуку се вратив од ХАВАИ.Има некоја промена?А сега гледам сте победиле со Парма.Е ако де,после 14 дена и вие да се порадувате на времето.
Ама почекајте до утре,ќе добиете прогноза дека времето не се промениле,а во среда пак ќе затопли!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Штотуку се вратив од ХАВАИ.Има некоја промена?А сега гледам сте победиле со Парма.Е ако де,после 14 дена и вие да се порадувате на времето.
Ама почекајте до утре,ќе добиете прогноза дека времето не се промениле,а во среда пак ќе затопли!
Иначе во Фан Клуб:Интер пишуваш....

Syn реагирај малце темава во последно време на ништо не личи.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
А тебе ти смета каде пишувам?Јас никого не навредувам туку само метафорично пишувам за резултатите на ИНТЕР и билан.
Е сега ако ти не можеш да ја сфатиш пораката искажана преку временската прогноза за Милано,тоа е твој проблем јас не можам тука да ти помогнам!
Туку ме чуди тоа што никна како печурка после дожд кој не заврнал околу 14 дена!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
А тебе ти смета каде пишувам?Јас никого не навредувам туку само метафорично пишувам за резултатите на ИНТЕР и билан.
Е сега ако ти не можеш да ја сфатиш пораката искажана преку временската прогноза за Милано,тоа е твој проблем јас не можам тука да ти помогнам!
Туку ме чуди тоа што никна како печурка после дожд кој не заврнал околу 14 дена!
вербално и метафорично ве кини :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Иначе во Фан Клуб:Интер пишуваш....

Syn реагирај малце темава во последно време на ништо не личи.
На што сакаш да личи кога повеќе има фанови на Милан и Јуве на темата отколку на Интер...

..глејте си у ваш двор...тука што сакаме ќе си пишуваме:smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не ми смета каде пишуваш туку ми смета што пишуваш.
Јас сваќам што сакаш да кажеш со временската прогноза али стануваш досаден.Еднаш,два пати,три пати е интересно али после станува банално.
Додека се пишуваше нешто асално тука бев и јас пишував....Сега немав пишано во вашата тема подолг период зошто немаше што да пишам од глупостите што ги пишуваш ти и некој други.Што да ти вратам кога ти ќе пишеш ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО или Кире стај го овој на аватар може ќе скрши нога или Кире ти текнува на случајот со камионот (и др. мсн муабети) ???????

--- надополнето ---

На што сакаш да личи кога повеќе има фанови на Милан и Јуве на темата отколку на Интер...

..глејте си у ваш двор...тука што сакаме ќе си пишуваме:smir:
Тоа ако имало повеќе други фанови самите сте си криви.Заради ‘‘паметните‘‘ постови полека но сигурно Син,Иосоно и некој други полека но сигурно се откажуваат од темава.

Пишувајте си .....

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^^ Што еднаш ако бидам оф ако пишам нешто да се насмееме.Тоа е само обична шала,значи треба стално да се биде сериозен на темава.Иначе зашто Деки не е повикан? сеуште не е опоравен од повредата ?

M

mercenary

Гостин
Не ми смета каде пишуваш туку ми смета што пишуваш.

Јас сваќам што сакаш да кажеш со временската прогноза али стануваш досаден.Еднаш,два пати,три пати е интересно али после станува банално.

Додека се пишуваше нешто асално тука бев и јас пишував....Сега немав пишано во вашата тема подолг период зошто немаше што да пишам од глупостите што ги пишуваш ти и некој други.Што да ти вратам кога ти ќе пишеш ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО или Кире стај го овој на аватар може ќе скрши нога или Кире ти текнува на случајот со камионот (и др. мсн муабети) ???????
И мене ми смета што ти го фалиш Милан у твој фан клуб, ја сакам само лоши работи за Милан да читам. Немој више те молам, зашо ќе престанам да ве читам ако не....

Нас интересно ни е, тебе ако не ти е, не влегувај у темава.

Не ни недостигаше. :pipi:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
марига и деки кога ќе заиграат??
имам чувство дека пандев ќе изненади т.е ако го внеси во игра лео

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Иначе колку за информација барселона не успеа да го изедначи нашиот рекорд од 17 победи во низа :baeh:

M

mercenary

Гостин
Ништо од Лусио а, не се опоравил... ако, нека се одмори за со Баерн, ќе ги тепаме конкурентине и без него. Важно Кордоба е тука, нема да го гледаме Матрикс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom