Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Имате некоја информација за Камбиасо?Дали е повреден или ок е?Ако не дај боже повреден колку ќе отсуствува?
ОДИМЕ НА ПОБЕДА ПРОТИВ БАБА РАТКА ЗА ДА ШЕТАМЕ ПО БОКСЕРИЦИ!
Утре ке дојди на -8 во 20.оо така да пазите да не се прехладите како со удинезе...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Утре ке дојди на -8 во 20.оо така да пазите да не се прехладите како со удинезе...
Ај не се мешај ти у наша тема, мрш у милан и утре т.е денес Амауриииииииии!

Така е Васе!

--- надополнето ---

Може некој да ми објасни за Дестро, негде пишува дека е само на позајмица, негде дека може и да го купат на крај на сезона... што е точно?
Некој што побрзо???

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Чек прво нека дојде -8, може да остане -5, па да дојде и на -2.

Така е Васко, прогнозиве од прва рака ти се :) :pos2:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Несакам да ја навредам Баба Ратка како ја вика Васица,али ако во недела ова се вика дерби тогас јас сум Екрем Јеврич

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
тоа во недела се викало дерби уште пред ти да се родиш и ќе се вика дерби и многу долго откако ќе умреш!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Несакам да ја навредам Баба Ратка како ја вика Васица,али ако во недела ова се вика дерби тогас јас сум Екрем Јеврич
Па со милан не се вика дерби зашто вие не сте биле и не сте компетентни да биди за со вас дерби! Слушам Амаури,Џовинко,Креспо и паладино нешто биле расположени ! :vozbud:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Некој што побрзо???
Јас колку што знам немаат право да го откупат, тоа се спомнуваше дека при трансферот на Карја бил еден услов, но сепак немале право.
Не сум 100 посто сигурен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оставете тоа ..слушам ултрасите на јувентус за внедела ќе носеле печени пиперки со себе.....во секој момент треба да си се подготват за ајвар па мислам дека сега баш ќе биде најпогодниот момент:tv:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Ти може си и Ханка Палдум..

..иди собери ги оревите ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Јас колку што знам немаат право да го откупат, тоа се спомнуваше дека при трансферот на Карја бил еден услов, но сепак немале право.
Не сум 100 посто сигурен.
Сепак бил вклучен во договорот за Ранокиа, според Морати ова, бидејќи на прашање дали Раноки го чинел 18 милиони, одговори Не, 14 милиони плус играч(Дестро), тешко е да се процени.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Жими се, сонував дека на полувреме водиме против јуБе 0:2, со еден гол на Снајдер, другиот не го памтам! Ај за арно нека е....:pipi:

п.с. сега ќе се вклучат ѓубренташите со коментари: "ти можеш само да си сонуваш, ова, она", ама важно сонот ми беше влажен:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom