Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Blagoj nekoj od odrzuvacite na sajtot e(fc inter mk)? :)

Nego pishuva deka ova godina ke se oficijalizira fan klubot nash, vistina ova?

Ima edno intervju so Zaneti vo fcinternews, so google translate rechisi sovrsheno se preveduva na angliski, epten e interesno, bi bilo dobro toa da se prevedi za fcinter.com.mk za tie sto ne razbiraat "broken english" i/ili italijanski.

Blagoj nekoj od odrzuvacite na sajtot e(fc inter mk)? :)

Nego pishuva deka ova godina ke se oficijalizira fan klubot nash, vistina ova?
Не, Благој пишува на фан-страницата редовно, тој им испратил информација. Бенеамата се спремаше ама го претекнаа :)
Жива вистина е другото :)

Премногу бил зафатен Бенеамата со дресот и автограмот на Ето изглеа па не стигнал на време :)

Не, Благој пишува на фан-страницата редовно, тој им испратил информација. Бенеамата се спремаше ама го претекнаа :)
Жива вистина е другото :)
Скроз заборавив јас, сепак Благој се знае и со администраторите на internews.it и супер е он што им пренел.

Која е причината за лошите резултати на милан? одговор од Fans Club AC Milan - Macedonia
PRICINA ZA LOSITE REZULTATI NA MILAN SE : NERESENITE REZULTATI

Добра вест од Филип II: Ето излезе од игра и не се повреди во бавчата. Сега останува уште да пази да не се лизне некаде со тоа чизмите...

Поранешниот доктор на Интер изјави дека грешка било тоа што Милито влегол во игра без претходно да се загрее.

Не знам како може да направат ваква глупост, овие работи во „петлиња“ се учат.

Поранешниот доктор на Интер изјави дека грешка било тоа што Милито влегол во игра без претходно да се загрее.

Не знам како може да направат ваква глупост, овие работи во „петлиња“ се учат.

Докторите можда се од времето на Бенитез :icon_lol:

Интересно ке биде вечер бидејки првпат за Италија барем ја од кога знам ке играат 3 ца првотимци од Интер,тоа се Ранокиа,Мота(кој доби италјански пасош) и Пацини!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom