- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 1.046
- Поени од реакции
- 35
Aj moze Matri koa ke dojde ke dava golovi.
Syn i site drugi koj gi spomnuvate Manager igrite, nemojte, deka epten onaka, najeftin izgovor za sve e toa. Toa e isto kako nekoj clen da se iznapise recenzija za nekoj film, i nekoj drug odma da go citira so zborovite: Da, taka e!!!
Isto taka, ne spomnuvajte kolku potrosil Morati, site znaeme i toa, ne samo nie interashite, tuku cel svet.
Ne deka sakam pameten da se pravam, ama isto nesto da povtoris poveke od 20 pati stanuva banalno, osven zborovite na vaskopandev (ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО, ova mozam cel den da go citam)
Nikoj ne moze da me ubedi deka letovo ne trebase da se trosat 60-70 milioni, nekoj iskreno da mi kaze dali so ovoj tim sto go imame ste sigurni deka vo sekoe vreme gi tepame Juve, Milan, Roma? Da ne gi spomnam evropskite timovi. Toa sto i lani imavme ist tim i krsh praevme, e drug muabet, daj mi mene Ferari, i daj mu na Shumi, i da se trkame so ista kola, koj ke pobedi?
Najiskren da bidam, so ova ne sakam da provociram nekoj, ama cekav Pandev da umre nakaj 115 minuta, onaka da padne i da ne stane, i da go ima na youtube tragic death goran pandev, se zacudiv koga i gol dade.
Ova sega mi tekna, zarem Morati koga trosese kako budala imase instalirano nekoja Manager igra i ja igrase?Jas ne baram Messi ili C.Ronaldo da se donesoa, super igrachi, ama za luksuz transferi pred se ke bea, 60-70 milioni bea dolznost na Inter, se morashe da se renovira.
1 odbrama, 2 sredina, 1 napad. Ranokija go zedovme, uste 3 ni falat.
се согласувам со цел твој пост и сакам да те прашам што очекуваш против баерн!?
правиме муабет за со истиот овај тим ,без никакво засилување