Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj moze Matri koa ke dojde ke dava golovi.

Syn i site drugi koj gi spomnuvate Manager igrite, nemojte, deka epten onaka, najeftin izgovor za sve e toa. Toa e isto kako nekoj clen da se iznapise recenzija za nekoj film, i nekoj drug odma da go citira so zborovite: Da, taka e!!!

Isto taka, ne spomnuvajte kolku potrosil Morati, site znaeme i toa, ne samo nie interashite, tuku cel svet.

Ne deka sakam pameten da se pravam, ama isto nesto da povtoris poveke od 20 pati stanuva banalno, osven zborovite na vaskopandev (ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО, ova mozam cel den da go citam :) )

Nikoj ne moze da me ubedi deka letovo ne trebase da se trosat 60-70 milioni, nekoj iskreno da mi kaze dali so ovoj tim sto go imame ste sigurni deka vo sekoe vreme gi tepame Juve, Milan, Roma? Da ne gi spomnam evropskite timovi. Toa sto i lani imavme ist tim i krsh praevme, e drug muabet, daj mi mene Ferari, i daj mu na Shumi, i da se trkame so ista kola, koj ke pobedi?

Najiskren da bidam, so ova ne sakam da provociram nekoj, ama cekav Pandev da umre nakaj 115 minuta, onaka da padne i da ne stane, i da go ima na youtube tragic death goran pandev, se zacudiv koga i gol dade.

Ova sega mi tekna, zarem Morati koga trosese kako budala imase instalirano nekoja Manager igra i ja igrase? :) Jas ne baram Messi ili C.Ronaldo da se donesoa, super igrachi, ama za luksuz transferi pred se ke bea, 60-70 milioni bea dolznost na Inter, se morashe da se renovira.

1 odbrama, 2 sredina, 1 napad. Ranokija go zedovme, uste 3 ni falat.

се согласувам со цел твој пост и сакам да те прашам што очекуваш против баерн!?
правиме муабет за со истиот овај тим ,без никакво засилување

Според Скај скоро готова е работава за Пацини, ако се реализира трансферов за 10 милиони плус Бијабијани би бил еден од подобриве потези на тимов на ова поле.
Преговори 100000% има, затоа и Бијабијани денес беше изоставен од тимот, да видиме дали Гароне ќе се согласи на оваа зделка, а и очајно им треба десно крило, Манини таму не може да им игра.

Момци, дај ставете некое клипче од поништениот гол на Наполи, неможам да најдам...

Ја затресе мрежата бе брат,чекеј нека седи уште мислам дека ке му тргне!

тргнато му беше, гол на светското, асистенција во италија , ти го стај на аватар и човекот не претна.
Стај го Пато, ако не друго барем му истекува рокот на тој кај и да е сеа треба пак да се повреди.

тргнато му беше, гол на светското, асистенција во италија , ти го стај на аватар и човекот не претна.
Стај го Пато, ако не друго барем му истекува рокот на тој кај и да е сеа треба пак да се повреди.
Ке го ставам Ибрахимович баш да видам дали ке им бидам малер:tv:

Абе Јонзе, тој муабет за тие 60 милиони ти е банален, да не повторувам зашто, него ти се молам објасни ми како е па можно да потрошат толку а до 2012 да успеат да имаат минус помал од 50 милиони евра во една финансиска година ...

Еве ја ништо нема да пишувам, ќе те оставам тебе, ти да ми објасниш како е изводливо тоа али претходно разгледај ги условите во кои егзистира Интер а не да ми тераш на претпоставки кои можат да запалат само на игра за компјутер. Не само до тебе, ова е прашање до секој оној кој тврди дека Интер можеле да потрошат ама не сакале ...
Али пак ќе кажам, логиката за стиснатиот Морати држи вода само на кајгана форумов зашто истиот тој тип му гради на тимов стадион.

Sto ima tuka za objasnuvanje? :)

Hipoteticki, so novite zasiluvanja ke bevme prvi. Pobednici na Seria A, pobednici na kupot, ova znaci samo edno, poveke pari od sponzorite, i pari za osvoenite trofei od IFF. Na pocetokot na 2012/13 sezona, ako bevme vo poglem minus od 50 milioni evra, bordot (Morati) ke go pokrieshe.

A vaka, sega zimava dadovme 12 za Ranokija, uste tolku ako i ne i poveke ke dademe za napagjach, 25/30 milioni vo Januari, za letovo uste tolku ako ne i mnogu poveke, i pak doagjame na moeto.

--- надополнето ---

се согласувам со цел твој пост и сакам да те прашам што очекуваш против баерн!?
правиме муабет за со истиот овај тим ,без никакво засилување

Ke gi tepame i tamu i kaj nas, jas se plashev samo od Barca i Real, ama togas koga Rafa ni bese "trener".

Sega se plasam samo od timovi so postari menadzeri, deka mislam Leo nema tolku iskustvo, i nema hrabrost da igra so 8 nazad za da cuva rezultat kako Murinjo ili nekoj tret.

--- надополнето ---

Od Pazzini pet milijardi pati podobro reshenie ke beshe Rolando Bianchi, a i nekolku milioni poevtino.

Sto ima tuka za objasnuvanje? :)

Hipoteticki, so novite zasiluvanja ke bevme prvi. Pobednici na Seria A, pobednici na kupot, ova znaci samo edno, poveke pari od sponzorite, i pari za osvoenite trofei od IFF. Na pocetokot na 2012/13 sezona, ako bevme vo poglem minus od 50 milioni evra, bordot (Morati) ke go pokrieshe.

A vaka, sega zimava dadovme 12 za Ranokija, uste tolku ako i ne i poveke ke dademe za napagjach, 25/30 milioni vo Januari, za letovo uste tolku ako ne i mnogu poveke, i pak doagjame na moeto.

Dooong, звукот од квизови кога некој ќе згреши :)
Интер во една финансиска година мора да ја спушти гранциата на финансискиот минус под 50 милиони евра ( нешто што до сега никад не било случај ), во 2009 истиот е, кхм, 150м евра, во најдобрата година во нивната историја и година во која они го имаат историски најголемиот приход, минусот е 62м евра.
Планот е веќе кажан, но, без пари ставени у тим од сењор Морати, капиш ?
За Пацини ќе дадат само 10м евра, ако зделката е готова, над 15 како и да е нема шанса да дадат.

Затоа, не терај на вакви претпоставки со цифри кои се нереални за Интер, не се љути ако ти спомнам за менаџер игриците, али само таму е изводливо толкава цифра да даде Интер у моментов за играчи у една година. Види ги Челзи со Абрамович, види ги и Милан со Берлускони последниве 5 години, колку они трошеле, истиот филм го гледаш и со Морати, за некого истово е изненадување, за некого не, пре би рекол дека е очекувано.

п.с. Не се зезај за Бјанки, Пацини е Амди Бајрам за него.

Бјанки порано беше добар кога даде во една сезона за Реџина над 15 гола,сега е катастрофа! Пацини е добар играч,има остет за гол и башка лани не спаси кога им даде 2 гола на Рома затоа го поштувам човекот!

Dooong, звукот од квизови кога некој ќе згреши :)
Интер во една финансиска година мора да ја спушти гранциата на финансискиот минус под 50 милиони евра ( нешто што до сега никад не било случај ), во 2009 истиот е, кхм, 150м евра, во најдобрата година во нивната историја и година во која они го имаат историски најголемиот приход, минусот е 62м евра.
Планот е веќе кажан, но, без пари ставени у тим од сењор Морати, капиш ?
За Пацини ќе дадат само 10м евра, ако зделката е готова, над 15 како и да е нема шанса да дадат.

Затоа, не терај на вакви претпоставки со цифри кои се нереални за Интер, не се љути ако ти спомнам за менаџер игриците, али само таму е изводливо толкава цифра да даде Интер у моментов за играчи у една година. Види ги Челзи со Абрамович, види ги и Милан со Берлускони последниве 5 години, колку они трошеле, истиот филм го гледаш и со Морати, за некого истово е изненадување, за некого не, пре би рекол дека е очекувано.

п.с. Не се зезај за Бјанки, Пацини е Амди Бајрам за него.

A ti iskreno veruvash deka pred da pochne 2012/13 ke nema potreba da se intervenira od strana na Morati, zboruvam ako se prodolzi vaka, so zemanje na free agents, ili razmena na igrachi :)

Nemoj da bides tolku naiven deka Morati nikogas nema da finansira za nekoj igrach vo idnina, ne samo igrach, ama ajde.

Nego vaka na hartija epten posilen e Packo od Bjanki, ama vidi na youtube golovite na Bjanki, ke vidis kolku ni falat takvi golovi, uste od vremeto na tandemot Vieri-Krespo neame videno takvi.

Осеќам дека интересен муабет праите, штета неам време, утре ќе ве читнам, али предосеќам дека Јонез е у право :)

И Раноки ѕвер а?

Пакито наш...(три точки)

A ti iskreno veruvash deka pred da pochne 2012/13 ke nema potreba da se intervenira od strana na Morati, zboruvam ako se prodolzi vaka, so zemanje na free agents, ili razmena na igrachi :)

Nemoj da bides tolku naiven deka Morati nikogas nema da finansira za nekoj igrach vo idnina, ne samo igrach, ama ajde.

Nego vaka na hartija epten posilen e Packo od Bjanki, ama vidi na youtube golovite na Bjanki, ke vidis kolku ni falat takvi golovi, uste od vremeto na tandemot Vieri-Krespo neame videno takvi.

Тимот ќе даде над 30м евра за играч од кого ќе профитира, ко Агуеро на пример ( му ја спуштија клаузулата до 45м евра, можно е во иднина да се атакува за овој играч ), некој кој ќе биде магнет за спонзори, некој со кого ќе шиткаат дресови, кој ќе биде омилен кај фановите и слично, мислиш за Кварезма некад ќе дадеше толку пари да не беа со истиов овој став и за него ( ваљда ти текнува која еуфорија владееше тогаш за него ) ? Ама он беше тешка пропаст инаку се планираше да биде форсиран у ѕвезда во екипава со која не само што ќе вратат пари него и ќе имаат ќар во иднина, али ништо од тоа.

Не сум наивен, поготово не кога станува збор за факти, батали ги тие масонски заговори со плакнења на очи демек ФФП е само изговор, на место е Се што рекол Морати и било кој друг инволвиран во тимот у тој контекст ( имаш негова изјава од вчера каде вели низ шала дека никој не би сакал да го земе Интер со оглед на финансиската состојба и каде потенцира дека таков не планира да му го даде на својот син ), разгледај малце подетално и појасно ќе ти биде зашто клубот се одлучува да штеди овој период, инаку ние сме свесни дека се потребни играчи а не па они, али еве, Пацини и '' малите '' 10 до 15м евра дадени за него се максимумот од овој тим у моментов, или позајмицата на оној Kарја.

А за Пацини, 10000 пати е бољи од Бјанки, у било кој сегмент, и статистика и игра, ист тип на играчи се со тоа што Пацо е далеку поквалитетен. Во Сити Бјанки беше пропаст, во Лацио исто, да беше добар немаше сигурно да остане да игра во втората италијанска лига. :)

--- надополнето ---

Осеќам дека интересен муабет праите, штета неам време, утре ќе ве читнам, али предосеќам дека Јонез е у право :)
Па ти од што обожаваш да ми контрираш, уште си убеден дека Рафа собраќаецот е тренер, значи не добар тренер лош тренер, него фудбалски тренер ( a уствари доволно си паметен за да знаеш дека едноставно типот е fail ). :tv:

Ништо чудно да се согласиш и со ова со Јонзе ( у пакет со муабетот за Бјанки ), не дека ќе имаш објаснување што како зашто, него онака, од пуста желба за контрирање. :|

Осеќам дека доста пари си ставил на 1,ја не стаив многу не ми даваше срцево повеќе!

Ако ви е, треба поука дека против свој тим не се игра :) Евентуално можете против Македонија да играте, ама пак да си навивате за наша победа :pos:

Еднаш имам само против Интер играно, во гости со Ренџерс 6 - то коло од ЛШ осигуран пласман, не им требаше за ништо и извадија 1 - 1. Од тогаш ми дојде памет.

Инаку реков и прееска дека не сум толку песимист за дуелов и дека Наполи искрено мене ништо посебно не ме плаши. Имаат добар тим, но со посилнтие тимови и не играат којзнае како (Јубе не го рачунам тука :))

Можеби играчите се изморија денес, а и ќе имаат дополнителни 2 дуела во календарот, но сепак доколку се загуби Скудетото за мене и купот е каков таков трофеј. Башка во 1/2 финале има реванши, па ќе може и да се ротира тимот.

И се изненадив што Пандев имаше сила после 2 саати и пенал да изведе добро :)

Овој Кварезма е педерче,глеј го само какви голови дава(кај нас камен беше) ова му е најновиот денеска против Трабзон -

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom