Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер играме против Наполи во купот(ваљда ке не има на мтв),и мислам дека ке изгубиме бидејки не верувам дека нашиве играчи ке дадат премногу напор за овој тежок дуел! Еве ги повиканите за вечерва - Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho;

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

^
Ќе ни се реваншираат за тие 3:0

^
Ќе ни се реваншираат за тие 3:0
3 - 1 :wink:,иначе се мислам дали да ја лупам 1 во кладилница ? Никад не сум играл против Интер до сега али вечерва сум убеден дека ке губиме,за овој куп не верувам дека иаме некоја посебна желба за освојување така да очекувам пораз(башка играме на гости и да играме најдобро пак тешко дека ке победиме)

3 - 1 :wink:,иначе се мислам дали да ја лупам 1 во кладилница ? Никад не сум играл против Интер до сега али вечерва сум убеден дека ке губиме,за овој куп не верувам дека иаме некоја посебна желба за освојување така да очекувам пораз(башка играме на гости и да играме најдобро пак нема шанси да победиме)

3:1 де. Јас не ја уплатив, нејќам да играм против Интер :)

хмм ... не бидете толку сигурни дека лесно ќе изгубиме, би влегле во лоша серија од два порази по ред ... башка гледам се носат играчи од типот на Карја кој би бил само бекап што не би се носеле доколку не би се атакувало на трите фронта ... што знам - јас сум оптимист за вечер

Се мислам дали сингл да ја лупнам 1,али некако срцево не ми дава да играм против нас!
Играј бе, барем ако ништо друго ќе земеш некој денар, Наполи играат во најсилен состав, така да го очекувам денеска вториот пораз на Лео, а после со изјавата, па што ќе ни е купот играме уште на два фронта :icon_lol:
Дај боже да испадне обратно, ама минимални се шансите.

Вечер очекувам тежок натпревар и се надевам дека Наполи нема да го искористи својот домашен терен за одмазда за поразот во Серија А пред некоја недела. Ако се повтори играта против Удинезе тешко да се дојде до победа, но лошото е што заради повредата на Милито не може многу да се смени.

Кога се Ето и Пандев напред, а Снајдер не е во екипата, нема поврзаност помеѓу средниот ред и нападот. Кога играше Пандев позади Ето и Милито беше многу поинаку, но вака единствена алтернатива е дрвото Бијабиани да игра шпиц а Пандев позади, а и тоа не е баш најдобра варијанта.

Проблемот за мене сепак лежи во одбраната, која речиси секој натпревар прима по 2 гола. Она што лани беше најдобра одлика, нафрлените топки последниве дуели се кошмар, исто како и мешаниците и долгите топки во фор. Да не спомнувам транзицијата напад - одбрана, при што Удинезе имаше 10 полу - контри.

Најпаметно ќе биде вечер Интер фино лепо да си одпадне од битката за овој кантосан трофеј, после она лани не им е потребен ...
Да беа работите на место ко и што му доликува на овој тим, друг ќе беше муабетот, ама после оној хорор период во тимов од пола година и упропастувањето на се' што беше изградено тука у претходните 2 години, Интер е во ситуација да прави жртви ради неговите приоритети (Серија А и ЛШ).

Најважно е да немаат повредени играчи вечер и да не се истрошат ептен на физички план зашто ги чека многу битен меч со Палермо, па во Четврток со Бари гости и во Недела Рома дома, па после недела дена и Јуве гости и повторно у тек на недела по тој меч, со Фиорентина гости заостанатата.

Затоа вечер нека си искочат на терен Сантон,Ранокиа,Марига,Оби,Кутињо и Бијабијани за другиве играчи да бидат одморени за дуелот со Палермо дома и плус да немаме накакви несакани повреди!

Ve chitam i se chudam kako moze da ste zadovolni so vakvi krsh transferi. Matri, Patri, Khajara, Giacherini, Pazzini, posledniov samo za rezerva bi go primal vo normalni uslovi.

Morati i kompanija treba da znaat dosea, deka poeftino ke gi kosta da go zadrzat prvoto mesto, shampionskoto, nego slednata sezona da pocnat kako ludi da trosat za da go osvojat kalcoto.

Sezonava na pocetok ni trebaa 4 novi igrachi, mozhea mnogu lesno so 60-70 milioni da pominat, ama ne, ne sakaa da troshat, sea zimava ke troshime nekade 30na milioni, na epten average igrachi, i ke gi pcueme niz tekot na slednive 6 meseci, zosto ne znaat da igrat, drva se, ova se, ona se.

Posle ke dojdat pak starite vreminja, koga se trosheshe sekoja godina po 100 milioni :) i pak nishto, i nishto i nishto i nishto.

Neka ne se otkazat od kupot, deka samo toa ni e sigurno. LSH ni treba mnogu sreka, za serija A veke rekov, nemame shansa.

Ранокиа и Сантон би требало да ни требаат за со Палермо. Киву и Кордоба се суспендирани, затоа сеа ќе играат а овие другиве у Недела.
Оби и Марига треба да играат од 1 минута, Кутињо да влезе второ пол. зашо само што се врати од повреда. Станкович прв состав зашо нема да игра со Палермо, и он сусп.
Биабиани заслужи да одмара после извонредната утакмица со Удинезе :kesa:, Пандев треба да игра сега ако Милито е спремен за со Палермо, ако не, нека одмара. Ето е коњ, нема потреба да се одмара.. а и без него нападот ќе ни биде 0.
Незнам, незнам... и да искочиме со малце подруг состав, ја пак ќе бидам оптимист, скоро секогаш коа играме со чкљ состав, играме добар фудбал.

Значи сакам
Кастелаци
Маикон - Лусио - Кордоба - Киву
Занети - Марига - Оби
Станкович
Пандев - Ето

Као што реков.. ако Милито нема да може да игра со Палермо, Биабиани нека игра место нашиов зашо на овој ќе му треба одмор, и онака нема душа да игра од викенд на викенд а не па вака, среда - недела...

Камби цело време игра, нека ја одмори ќељавицата малце.. и стаклениот исто.

Забораив.. ќе не има на МТВ1? Пред некој ден мислам видов реклама дека ќе не даваат во чет. Нема да не даваат сеа а утре ќе даваат реприза или грешка е тоа ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom