Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за 3 вреќи ориз
За три вреки Пиринач и Кило банани плус Суљо. Викаш ке го дадат?![]()
3 - 1 :wink:,иначе се мислам дали да ја лупам 1 во кладилница ? Никад не сум играл против Интер до сега али вечерва сум убеден дека ке губиме,за овој куп не верувам дека иаме некоја посебна желба за освојување така да очекувам пораз(башка играме на гости и да играме најдобро пак тешко дека ке победиме)^
Ќе ни се реваншираат за тие 3:0
3 - 1 :wink:,иначе се мислам дали да ја лупам 1 во кладилница ? Никад не сум играл против Интер до сега али вечерва сум убеден дека ке губиме,за овој куп не верувам дека иаме некоја посебна желба за освојување така да очекувам пораз(башка играме на гости и да играме најдобро пак нема шанси да победиме)
Се мислам дали сингл да ја лупнам 1,али некако срцево не ми дава да играм против нас!3:1 де. Јас не ја уплатив, нејќам да играм против Интер![]()
Играј бе, барем ако ништо друго ќе земеш некој денар, Наполи играат во најсилен состав, така да го очекувам денеска вториот пораз на Лео, а после со изјавата, па што ќе ни е купот играме уште на два фронтаСе мислам дали сингл да ја лупнам 1,али некако срцево не ми дава да играм против нас!