Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Football+Soccer+Girls+BodyArt+Paintings+Jersey+1.jpg

Football+Soccer+Girls+BodyArt+Paintings+Jersey.jpg

Хакан Шукур беше 9-ка не сум офтопик :pos:

Што сакајте коментирајте и споредувајте но од Кејти Бекинсел нема поубава и полична женска барем од светско познатата естрада..(пејачки,глумици,модели итн..)
..
П.С. не ви ставам слика оти ќе го издркaте на монитор:):)

Oмилен Фан Клуб сте ми, жими се.. :pos: (со нашиот де..)

Смеи сте момци, алал ви вера...

Смејте му се вие ама да ви даам слики на какви им има Кире мавнато корпа од маало на око ќе паднете!! Иле ти не се смеј :)

AD_Inter+Tee+QS+3.JPG

еве ви добар аватар и олабавете малце, не е полноќ!!!

stacks_image_23_1.png

A на полноќ нова тура ќе има ? :pos:

Аватар4е :icon_mrgr

fc+inter+milan.jpg

Хаха смејте се вие,женските убаво си знаат што сум!Кој стигне постира тука,станавме јебачки фан клуб!

Почнувајки од тебе:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Смејте му се вие ама да ви даам слики на какви им има Кире мавнато корпа од маало на око ќе паднете!! Иле ти не се смеј :)

:pos2: Што се губиш и ти бе, Кирца ни е најфаца ебач во населба...почнувајки од Ирина завршувајки во шума и дома на ... знаеш:drk:

--- надополнето ---

Брат па ја све под 16 иам ти кажав:pos:,али признај дека добра ти пратив!

Брат па на долги косички со цело покриено и шишките настрана се палат 16 годишни љубовници.

^ Син те молам избриши го коментарот над мене, да не го пријавувам да фаќа негативни поени, заврши тој муабет, зафрканцијата беше на сметка на сите, не само на Кире, а ти тука да вреѓаш интераш на наш фан клуб мало морген....

онтопик: Да си го земеме ние Мирко од Рома, мислам дека ги исполнува сите критериуми за напаѓач кој му треба на интер моментално, мислења?

^ Син те молам избриши го коментарот над мене, да не го пријавувам да фаќа негативни поени, заврши тој муабет, зафрканцијата беше на сметка на сите, не само на Кире, а ти тука да вреѓаш интераш на наш фан клуб мало морген....

онтопик: Да си го земеме ние Мирко од Рома, мислам дека ги исполнува сите критериуми за напаѓач кој му треба на интер моментално, мислења?

Занети не биди емо шишката од Скајп :tv:

пс:Дајте слика од таа Ирина :)

Ја мењам за слика од Ф.А

од пред да стане агилен мунтари :))

Ма гони го
у пичку материну
Ич не го сакам како карактер, а мислам дека ни треба некој што игра со топка и има поголем радиус на движење да ја покрие страната на Пандев и Биабиани, отколку класичен центарфор. Пошто немаме толку мака да ја турнеме топката во гол...

Ту таман сакав да ставам една слика ама не е 12 :toe:
Треба да чекам до вечер :nesum:

football-italia новости за Санчез:
1. 15М + Оби + косопственост на Бијабијани
2. 18М + Бијабијани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom