Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
може мрази фудбал одкај знаеш :)
гледајте овака на работите, откако Кире го стави Камбиасо на Аватар, човекот нема гол дадено! :pos:

гледајте овака на работите, откако Кире го стави Камбиасо на Аватар, човекот нема гол дадено! :pos:
Кире ај стај го Кастелаци барем раат да бидеме :)

Па го стаив пред утакмицата со Џенова,неможе он стално да дава!

--- надополнето ---

Кире ај стај го Кастелаци барем раат да бидеме :)
Не бе,таман се разбрани остај го на раат:pos:! Абе незнам дали сум малер али го ставив Занети се повреди,го стаив Милито неможе гол да даде,чек сега да видиме што ке бидне со Камби:pos:

Ја мислев пошто Кастелаци и онака не дава голови, нема да ни наштетиш во ни еден поглед :)

^ Така може ќе се повреди па ќе треба Орландони да ни брани стави од Мунтари најдобро ќе e

Да му го јадите на Мунтари :smir: :)
Колку има други што играат дебилно, вие за Мунтари сте се фатиле...

Има многу што играат дебилно но тие не праат проблеми како него

Да му го јадите на Мунтари :smir: :)
Колку има други што играат дебилно, вие за Мунтари сте се фатиле...
Беше Бенитез... сеа Мунтари... кој е следен? :pos:

Иначе... последниот натпревар на кој што не сме примиле гол е од девето коло, со Џенова.. :icon_eek:

Беше Бенитез... сеа Мунтари... кој е следен? :pos:

Иначе... последниот натпревар на кој што не сме примиле гол е од девето коло, со Џенова.. :icon_eek:
Mилито е следен :icon_lol:
...т.е може и вие веќе да почните да го критикувате него, а не само јас :)

Не се праи наудрен... :pos:
Не зборам за критикување, зборам за бранење на грешниците... ))

Види на мене ништо не ми згрешил Мунтари т.е не ни имал шанса да се покажи во Интер па за да ми згреши за нешто, тоа што синоќа го напраил(што и да било) не ми мења мислење, исто како што немаше и Кварезма и уште неколку играчи шанса да се покажат... Мунтари последните 2-3 утакмици за Интер што ги игра, за мене ги игра океј..
И не е никакво бранење тоа, како што ти имаш за некого позитивно мислење, така и јас имам:toe:
А за Рафа да не тупам ќе се појави од некаде Син, па со него треба да прам муабет :)

^ Башка е Сабота,него читам утре ке потпишел тој Кастињос мислам дека така беше,се зборува нешто новиот Анри,ајде да видиме :icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom