Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зашто, имам позитивно чувство за Лео, мислам ќе знае како да ги мотивира
И шо удрија толку плачење од Милан? Предавник ау. лол

Предавник, санама бич. Требаше да одбие плата од 2m годишно, да остане невработен без можноста да стане успешен тренер на голем клуб и да остане верен на клубот чиј претседател го избрка пред пола година.

Со среќа со новиот тренер, многу паметен потег на Морати што го избрка бенитезот...поздрав се најдобро до крај на сезоната

Ахх забораив.. вчера искочи една вест дека Интер го сакале Кака на 6 месечна позајмица со можност да го откупат на лето.
Одличен deal за нас... плус со Кака во тимот, Кутињо ќе биде многу помотивиран и ќе сака да се покаже пред неговиот идол.. а и ќе научи нешто од него. :))
И ако Кутињо се покаже а Милито остане камен4е..
- Ето -
- Кутињо - Снајдер - Кака -

:drk:.

Маафака Леонардо нов тренер а? Ај, само да го донесе Кака, па реметот да биде целосен.
Ако тепаме со Наполи, ќе почнам да си пеам ла ремунтада, лалала, ла ремунтада... (само нема да не снајде судбината на Барса)....

Ај со среќа Лео, па немој да ја усереш со Баерн :)

Почна Манчини да го предупредува Балотели за неговото однесување, само по 6 месеци :pos:

"Тренерот на Манчестер Сити, Роберто Манчини доста остро го изрази своето незадоволство во однос на поведението на младиот италијанец Марио Балотели."

--- надополнето ---

Незнам зашто, имам позитивно чувство за Лео, мислам ќе знае како да ги мотивира
И шо удрија толку плачење од Милан? Предавник ау. лол

Абе ќути, синојќа отидов до нивни фан клуб и што да видам, Леонардо предавник, не сум го сакал како тренер.
Али ова е за смешкање под мустаќи :)

Лео,отиде што отиде..

Али ако некогаш КАКА заигра за Интер... играчот што сум го сакал највеќе на свет...никогаш нема да ми помине...тоа е равно на самоубиство !

Ај сеа не лето Лео нека го донесе Нејмар и завршена работа ќе биде , најверојатно ќе биде магнет за Бразилциве да му еам , и ќе ми се испуни жеља да го форсира Кутињо и покрај здравиве играчи , ќе добива повеќе шанса од Бијабијани што би рекол Скарпини - Те Же Ве

Ај сеа не лето Лео нека го донесе Нејмар и завршена работа ќе биде , најверојатно ќе биде магнет за Бразилциве да му еам , и ќе ми се испуни жеља да го форсира Кутињо и покрај здравиве играчи , ќе добива повеќе шанса од Бијабијани што би рекол Скарпини - Те Же Ве

А Сантон ќе добива повеќе шанса покрај МајкоЊ и Киву? :(
Сантон е млад и заслужува шанса да се докаже

Ајде честито нека ни е нов тренер. Според мене најважно е што земавме човек кој ги знае сите цаки како да успееш во италијански клуб. Со среќа па потајно да се надеваме дека Мурињо и Лео ќе го убедат Кака да заигра за нас, да биде реметот целосно исполнет, да вратиме и ние еднаш за Пирло, Виери, Роналдо, Ибра ....

Ниту еден од тие играчи не остави белег во нашата екипа ко што остави Кака во Милан, само сетете се што се правеа фановите на Милан за да го убедат да остане, ви текнува ваљда на Non Si Vende Kaka, неспоредливо ке биде ангажирањето негово со она нивното на Виери и Роналдо, па и Ибра, кој беше добар само во домашното првенство, а од друга страна Кака освои и Златна Топка дур играше за Милан.
Затоа глупо е да се ставаат во ист кош набројаните со Кака ( во случај да дојде во Интер ), ja не видов лани некој да кука за продажбата на Ибра, да протестира пред просториите на клубот ...

striscioni-curva-milan.jpg

striscioni-curva-milan2.jpg

0.jpg

610x.jpg

:costumed4

--- надополнето ---

PS. Честито нов тренер.

Абе ќути, синојќа отидов до нивни фан клуб и што да видам, Леонардо предавник, не сум го сакал како тренер.
Али ова е за смешкање под мустаќи :)

можам да те разберам кога не си имал некој играч што ти донел толку радост па не си го засакал и затоа ти е чудно ова. барем сум искрен дека несакам да иде у Интер. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom