Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ранокиа се поблиску до Интер... уште не е се договорено но сопственикот на Џенова меѓу другото, изјавил: in any case I can say that we will find the solution.

Исто така Preziosi изјавил дека нема да го земе Сантон, имал доволно играчи од одбраната.

Сигурно е дека Ранокиа ќе дојде ама баш да видиме каков договор ќе падне..

Одлично ако дојде Ранокиа,него дај бе Морати нека фрли некое милионче за Санчез :) мора овој играч да го видам во црно синиот дрес мора :icon_lol:

Официјално, Леонардо тренер на Интер... Ајмо сега Каka, сега или никогаш. :D

Скептик сум за овај, ама ај да го видиме до мај шо ќе напрајт.

ps. На лето ќе го донесиме тој стаорецот од нинџа желките. :pos:

UFFICIALE - Leonardo è il nuovo allenatore dell'Inter, fino al 2012 Епа ајде со среќа нека ни е ,се надевам добро ке не води до Лето негде :)

Ајде нека е со среќа новиот тренер и се надевам на големи успеси,нека се пазат другите сега ке го видат вистинскиот ИНТЕР!

Зошто до лето да не води?
Не се прајте песимисти со сила :(

Добро,не се знае уште,ако се престави во најдобро светло ништо чудно чичко Морати да му го продолжи договорот :icon_lol:

ОФИЦИЈАЛНО: Леонардо е нов тренер на Интер!

Ајде, со среќа нека му е, тешко дека ке истера до летово само, па и да не освои ништо, ке биде гарант во Интер и наредната година !
Сега кој е следен од легендиве на Милан ? Кака ? ...
После назначувањето на Лео за тренер, оној муабет, нема шанса, легенда на Милан е и слично ми падна некако во вода, а и патувањето на Морати во Мадрид такоџе беше сумјиво.

Не е битно, Ранокија доаѓа сигурно, Кака се најавува, исто и Алексис Санчез а и ништо чудно уште некој во средина да дојде, добар тим ке склопат зимоска само разликава на табела ги кине и во моментов ништо не гарантира. Ја сум и за враќање на Оријали али тоа тешко дека ке се реализира во иднина.

Како и да е, добредојде Лео !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom